www.sudzibas.lv Zara Žakete Zarā

Zara - Žakete Zarā

Vasarā nopirku melnbaltu žaketi Zarā, ko var tīrīt tikai sausajā tīrīšanā. Aiznesu uz tīrītavu, tur žaketi sabojāja un teica, ka žakete ir tīrīta pēc visiem priekšrakstiem. Zarā atzina, ka tīrīts pareizi, bet žaketi ne apmainīja, ne atdeva naudu. šī būtu sūdzība par Zaras kvalitāti - es samaksāju 57 latus :( Turpmāk Zara vairs nepirkšu.

E

Komentāri (2)

donna b 24.11.2012

Zarā manuprāt šmotkas ir sliktākās kavilitātēs nekā humpalās, izņemot varbūt dažas beŗnu maikas. Kā var tur pirkt par tādu naudu kaut ko????

S Sanny 03.01.2013

Ko nozīmē - sabojāja žaketi? Nav saprotams kā tad tā tika sabojāta?
Man mājās ir divas Zaras žaketes, tīru tikai ķīmiskajās (kā uz etiķetes rakstīts), pēc otrās reizes man žaketes savēlās. Protams neesmu laimīga, tā man mācība - nav ko pirkt trikotāžas žaketes. Neko darīt. Tāda ir tur kvalitāte, kāda ir.
Ne vienmēr pirkums ir veiksmīgs, bet kopumā Zarā es tā pat iepērkos, jo cenas ir pieņemamas un drēbes ir stilīgas. Nav ko gausties, ne vienmēr pirkumi ir veiksmīgi, mēs taču to visi labi zinām.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes