www.sudzibas.lv zanzibara Kempinga kvalitāte

zanzibara - Kempinga kvalitāte

Divus mēnešus iepriekš rezervējām zanzibara kempinga bungalo mājiņas. Redzējām bildes draugiem, kuri tur jau bijuši, kā arī zanzibara mājas lapā viss izskatījās ļoti piesaistoši un ideāli atpūtai pie ūdeņiem. Iemaksājām rezervācijas summu ~30Eur . Pienāca diena, kad bija laiks doties atpūtā uz šo kempingu. Draugu kompānijā, iepirkuši pārtiku un visas pārējās nepieciešamās lietas ideālai atpūtai, sasniedzām attiecīgo vietu. Nonākuši gala mērķi jeb Zanzibara kempingā, visi kā viens jutāmies ļoti vīlušies! Pirmajā mirklī domājām, ka komplekss atrodas tālāk un šī ir tikai rezervācijas māja, bet izrādās tā bija "ideālā" vieta no bildēm, ko bijām redzējuši. Būtībā sanāk, ka skaistās skatu bildes www.zanzibara.lv neatbilst īstenībai. Viss komplekss likās nolaists un mājiņas virs ūdens bija pa pusei sapuvušas, turklāt no ūdenstilptnes bija palicis tik pa pusei izžuvis grāvis un galvenā māja atradās 10m attālumā no šīm ūdens mājiņām. Sapratām, ka atpūta nebūs tāda, kā iepriekš iedomājāmies. Neredzējām iespēju četratā izklaidēties, cepot sašļiku un klausoties savu mūziku. Nekāda privātuma.Viss likās tāds nolaists un nesakopts, jo parasti cilvēki pieraduši atpūsties skaistā sakoptā vidē. Cik ātri iebraucām, tik ātri sapratām, ka ideāla atpūta mums nespīd. Atstājām iemaksātos 30Eur un devāmies spontānā braucienā un cita kempinga meklējumos, un par nedaudz lielāku summu atradām ideālu kempingu un atpūtas vietu. Labāk piemaksāt un atpūsties sev patīkamā vidē, nevis saņemt nepatīkamus pārsteigumus.

Komentāri (3)

J jaunnais 01.09.2014

Neprikrītu, šovasar biju šaja kempinga un atpūtos no visas sirds. Īpašnieki ļoti patīkami cilvēki, iedeva pat savus velosipēdus par simbolisku samaksu. Vieta izcila, miers klusums, vakarā skvošu uzspēlējam un saimniece pat atnāca nedaudz palīdzēja mums saprast ka tas ir jādara, jo mēs pirmo reizi skvošu spēlējam. Tādēļ šoreiz droši varu teikt, ka viss ir atkarīgs no Jums pašiem, man šī vieta ļoti patika un zinu, ka viennozīmīgi tur atgriezīšos. Runajot par mājiņu, mēs kad bijam majiņa arī bija grāvī ar puspiepildītu ūdeni, bet tas man likās mazvarīgi, jo gulēšaunu mājiņā uz ūdens mēs tāpat pilnvērtīgi varējām izbaudīt.

T trakotais 01.09.2014

cilvēki, vajaga apskatīt vismaz bildes un sazvanīties ar vietu un viss būs labi

K kempings 01.09.2014

Gita un Edgar,

Protams žēl dzirdēt tik negatīvu atsauksmi no viesiem, kuri pie mums iebrauca uz pāris minūtēm un aizbrauca pat nepapūloties painformēt par savu vilšanos un lēmumu aizbraukt. Visticamāk, ka mēs būtu atraduši iespēju vismaz atgriezt avansu, jo tajā vakarā bija citi viesi, kuri diemžēl bija spiesti nakšņot teltīs, lai gan mājiņas tā arī palika tukšas.
Jūsu minētais grāvis ir Daugavas-Misas kanāls (kopējais garums ir 12 km, vidējais dziļums pie mūsu kempinga 2, 5 m un tas savieno 3 upes), kurš 9.augustā nebūt nebija pustukšs (tāds tas ir tikai ziemas sezonā). Apgalvojums par sapuvušām mājiņāma arī nebūs patiess, jo tās uzbūvētas 2012.gadā un pat teorētiski nebūtu varējušas paspēt sapūt. Tiesa, kempinga teritorija nav liela, tāpēc arī informācijā savā mājas lapā nesolam pilnīgu un netraucētu privātumu tālu prom no citiem. Kempinga teritoriju šogad esam paplašinājuši 2 reizes un jau 2015.gadā varēsim piedāvāt vairāk privātuma gan viesiem ar teltīm gan mājiņās, tomēr arī nākotnē viesi, kuri vēlas saviesīgi pasēdēt līdz vēlai naktij un netraucēti klausīties skaļu mūziku nebūs īpaši gaidīti, šim mērķim citi kempingi ar daudz plašāku teritoriju noteikti ir vairāk piemēroti.

Atvainojamies par sagādāto vilšanos un novēlam nākotnē rezervējot kādu vietu, veltīt 10 min laika telefona sarunai, lai noskaidrotu detaļas un būtu pārliecināti, ka esat izdarījuši pareizu izvēli, jo neviena bilde nevar parādīt visu pilnībā. Mēs savukārt, gatavojoties nākošajai sezonai, mēģināsim izvietot mājas lapā plašāku informāciju un vairāk bilžu, lai patīkamu pārsteigumu būtu vairāk kā nepatīkamu.Un liels paldies tiem viesiem, kuri pie mums ir jutušies labi un iesaka mūs saviem draugiem, jo tādu ir daudz.

Kempings Zanzibāra

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes