www.sudzibas.lv Z/S "Blicavas" Zemas kvalitātes lietotie dzinēji

Z/S "Blicavas" - Zemas kvalitātes lietotie dzinēji

Ja sākumā lietota dzinēja Briggs&Stratton13zs cena pa 250Ls varētu likties vilinoša, kas ir gandrīz uz pusi lētāk kā jauna dzinēja cena, tad ar šo iestādi noteikti iegūsiet pieredzi, ka skopais maksā divreiz un vēl vairāk. Manam iegādātajam dzinējam pēc 6ām vienas stundas ilgām pļaušanas reizēm izlīda klanis (veikalā ieejot ar tādiem pilna grīda), un tas, ka dzinējam pirms pārdošanas kā nez kāda ekstra veikalā ielieta jauna eļļa neko neglābs. Tie dzinēji ir pilnīgi metāllūžņi, pa mettāllūžņu cenu drošvien arī iegādāti. Labi, ka neparakstījos uz 190Ls lielu remontu, bet tā vietā nopirku jaunu Briggs&Stratton13zs dzinēju pa 490Ls (komplektā vēl elektriskais starteris un benzīna sūknis). Matemātika vienkārša, vai čakarējaties katru vasaru un pērkat pa 250Ls lietotu dzinēju, ko man laipni arī piedāvāja, vai arī nopērkat jaunu, mainat eļļas un apkopjat un lietojat 5-10 gadus un vairāk.

V

Komentāri (3)

R rikis7 01.01.2013

Ļaudis, ja meklējat lētu un lietotu tehniku, mūciet par gabalu no Līgatnes tirgoņa! Šajā vietā Tevi uzskata par neizglītotu mēslu, kam nav kur naudu likt.Sūri sakrājis attiecīgo summu, devos pirkt zāles pļaujamo traktorīti.Pieliekot 90.LS varēju nopirkt jaunu veikalā.Taču uzticējos naivajam prātam, ka lietots nav tik slikts. Pārdevēja kungam pietika nekaunības paprasīt summu par vecu sarūsējošu traktoru, kas bija nesen nokrāsots un salipināts, lai pārdotu. Pat par modeli sameloja. Tik nelaipnu pārdevēju gadās reti redzēt! Atvedot mājās un tā īsti izpētot, izrādījās, ka tas ir labi metāllūžņi par labu naudu. Bēdziet no tā blēža! NOVĒLU 2013.GADĀ nobankrotēt!

S skabarga55 31.07.2015

Es ar šo firmu strādāju ap 10 gadiem. Nekad nekadu problemu nav bijis. Jautajot kapēc ir sūdzības.lv ticis sapratu ka ir kretīni kuri iedomājas ka garantijas laikā pec dzineja cilveks brauks no līgatnes uz liepāju. Tacu ikdiena mes pasi vedam preces pie garantijas veiceja. Sini gadijuma izskatas ka cilveks lai aizvestu tehniku garantijas remonta vienkarsi tirgotaju apdirs.

E Edgars1313 11.05.2018

Z/S "Blicavas", Netur solijumus, naudu par detaļu grib lai ieskaita pirms izsūtīšanas un sola ka tiklīdz saņems izsūtīs ar DPD, bet solītajā laikā netiek piegādāts, un sūtijuma izsekošanas NR. arī nav spējīgs iedot.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes