www.sudzibas.lv Veseliba un Skaistums Деньги взяли-товара нет

Veselība un Skaistums - Деньги взяли-товара нет

Добрый вечер!
Хочу сообщить о не честном обслуживании на сайте www.veselibaunskaistums.lv
На сайте была размещена информация о товаре,который меня интересовал + стояла пометка о том, что товар есть в наличии на складе.
Я оплатила заказ и потом узнаю,что необходимо ждать 2-3 недели. С этим я не согласилась и потребовала деньги назад.
Компания присылает отписки и денег я до сих пор не вижу на своём счету, и товар разумеется тоже.
Прошу вас как-то отметить этот сайт.

S

Komentāri (8)

2 2608 26.08.2013

Аналогичная ситуация. Деньги перечислены мною сразу, товара нет, на звонки и письма не отвечают. Не знаю, что делать, куда обращаться. Как у Вас сейчас обстоят дела, изменилось что-то в лучшую сторону?

2 2608 26.08.2013

Необходимо отметить, что от сайта только что получен ответ, хоть и с задержкой. Договорились о возврате денег, буду надеяться на своевременный возврат.

N nastjuwa3 03.01.2014

Vēlos informēt, ka šaja internetportālā strādā krāpnieki. Esiet uzmanīgi pirms pasūtiet kaut ko un apmāksāsjiet pirkumu.
Pirms Jaunā Gada pasūtīju vitamīnus, apmaksāju pirkumu. Prasīju par iespēju saņemt pasūtījumu viņu ofisā (adresi neiedeva). Solīja piegādāt 02-03. janvārī, bet tagad neatbild uz e-pastiem un zvaniem.
Tagad sapratu, ka uzķeros.

2 2608 04.01.2014

Tieši tā, diemžel tā ir, krāpnieki. Manā situācijā nav nekadu uzlabojumu, uz e-pastiem un telefona zvaniem neatbild, nauda netika atgriezta, lai gan solīja to izdarīt 30 dienu laikā kopš brīža, kad uzrakstīju iesniegumu... Ļoti bēdīgi, nav pat tik daudz žēl tās naudas (lai gan 36 lati man ir liela summa), bet vairāk neizpratne un nevēlēšanās pieņemt, ka tā cilvēki var rīkoties. Laikam man paveicās, ka nekad iepriekš ne ar ko tādu neesmu saskārusies, tāpēc ir tāds šoks par šo gadījumu. Tagad būšu gudrāka. :(

V veselibaunskaistums 25.02.2014

Informējam, ka šobrīd nauda ir atgriezta tiem dažiem cilvēkiem, kam mūs apkrāpušā piegādātāja dēļ, naudas atmaksa bija aizkavējusies!
Vēlreiz ļoti, ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Ja kāds tomēr vēl nav saņēmis savu samaksāto naudu, rakstiet uz [slēpt]@veselibaunskaistums.lv

2 2608 27.02.2014

Naudu patiešām saņēmu atpakaļ pilnā apjomā šodien, 27.02. Paldies.

I Ing@J 02.11.2014

Es arī neieteiktu šajā internetveikalā iepirkties, rūgta pieredze .Iegādajos putekļu sūcēju, bet prece bija ar defektu. Naudu viņiem nav nekāda vēlēšanās atgriezt. Pazuda kā zeme iekrituši .Nāksies pielietot aizraujošākas metodes, lai viņus atrastu un dabūtu atpakaļ savu samaksāto naudas summu.

K k3k5k7 27.01.2015

ОСТОРОЖНО!!! МОШЕННИКИ!!!

У меня 19.12.2014 случилась аналогичная ситуация!!! Деньги оплачены при том, Что на сайте написано, что товар в наличии. Отписались, что товара нет и ждать 2 недели. Я отказалась ждать и попросила вернуть деньги.

Жду возврата уже больше месяца!!! На письма перестали мне отвечать, на звонки тоже не отвечают!!!

Неужели в наше время возможны такие шарлатаны????

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes