SushiService - kvalitāte

Pasūtīju es vienā dienā no šiem suši, bet nu produkta kvalitāte bija ļoti drausmīga un radīja lielas bažas par ingredientu svaigumu. Kā arī piegāde bija solīta līdz 1 stundai, Piegāde bija pēc 2 stundām. Atstājot komentāru, protams atbilstošu saņemtajam pakalpojumam, piedāvātāju mājaslapā, es tiku bloķēts. :)

R

Komentāri (22)

G Guest 07.11.2010

Soglasen s Romka. Kachestvo produkta bilo nizkim, takoe owuwenie, chto sushi krutili v domawnih uslovijah. Bolwie sushi ne namnogo otlichalis po razmeram ot malenkih, a cena ne nizkaja. Ostavlennie na ih sajte polozitelnie kommentarii, takoe owuwenie, ne sootvetsvujut realnosti. Prosto sovet, lubiteljam sush, luche pereplatit, no ugostitsa dejstvitelno kachestvennim produktom v drugom meste :)

L Liga 07.06.2011

Ari es pasutiju sushi pie viniem. Un to, ka esmu apmierinata nevaru teikt. Susi pec garsas lidzinajas tiem, kurus es neveiksmigi gatavoju pati. Zinu, ka jagarso labiem sushi un tie nebija pat tuvu tadi.. Sojas merce un wasabi loti sliktas kvalitates. Neiesaku nevienam! Ieteikums sushiservice.lv - ja pardodat tadus sushi, tad par attiecigu cenu.

K Katerina 18.06.2011

да была долгая доставка, пришлось ждать на полчаса больше, чем было обещано, но качество меня вполне устроило . да вот, суши размера бы побольше.=)

T ToKaterina 18.06.2011

Vasarā, kad pilni dīķi ar vardēm, zeme ar sliekām, suši gan nevajadzētu pasūtīt. Ja negaršo vardes, vēl jau ir daudz klaiņojošu suņu un kaķu, vajag tik pavaktēt pie miskastēm.Vislabāk ir ķert ar spiningu, uzliekot uz āķa desas gabalu.

O Olga 09.07.2011

заказали у них суши... был шок при получении заказа, такое ощущение что повар экономил на всем! Нереально мизерных размеров суши, такое ощущение что готовили для гномов! Знали бы что такое придет, заказывали бы в другом месте! Ужасный сервис, заказали в 1 и последний раз, никому не советую!

T ToOlga 09.07.2011

Tie laikam bija jaunie vardulēni!

O Olja 31.07.2011

Zakazali sushi, ostalisj ochenj nedovoljni kachestvom!! Soevij sous ochenj solenij i voobshe ne prednaznachennij dlja sushi. Vassabi strannogo cveta i konsistencii. Boljshoj minus, chto zagotovlenni bili zaranee i uzhe polezhali v holodiljnike. V drugom meste zakazivaem, privozjat svezheprigotovlennie. Boljshie sushi bili raza v 1, 5 tonjshe primerno.

B Baiba 22.08.2011

es arī pasutiju sushi saja vieta. piegades laiks bija 2h un 30min solitas 1h vieta tas jau mani saniknoja. tad nakama lieta tada, ka aizgaja pakal mana draudzene kura nezinaja kadam isti tam susi jaizskatas uun pasutijumi bija sajaukti manus pasuttos suhi piegadaja citiem un man piegadaja par 20 gabaliniem mazak un pavisam citu komplektu. kad bijam nedaudz pamielojusies atskartam ka tie tacu nau tie ko pasutijam. paskatijamies majas lapa un jaaa... zvanijam sievietei kas pienem pasutijumus un vienigais ko vina uz sitiena vareja piedavat bija ka vina samainis jau EESTOS sushi panems no tiem cilvekiem musu susi un atvedis mums un to cilveku susi kurus mes jau bijam paedusi vedis vinjiem vienkaarsi WOOOW serviss :D es patiesam neiesaku pasutit tur susi jo tas ir aarpraac... mes protams dabujam jaunu susi bet nu vienalga to vajadzeja panakt skaidrojot ka taa nedriks dari mainit citu cilveku atliekas un dot nakamajiem... esmu soka...

B Baiba 23.08.2011

loti atvainojos - sushi mes vietaa nedabujam. kopumaa nogaidijam vairak kaa 3h, atbrauca soferis, krievs, saka, ka mums jamaksa vinam vel 17ls, jo mes vinam nevaram atdot paplati tiesi tadu ka vins mums iedevis (35ls jau ir samaksati un esam sanemusi uz pusi letaku sushi par to ko pasutijam). sarunaa ar sushistudio pirms tam vienojamies, ka vini nevis savaaks muusu pusapeestos sushi un otru cilveku pusapeestos sushi un pievienos apeestos gaabalinjus klaat LOL, bet atvediis mums vietaa sushi, jo vinu kluuda un attiecigi pavars ilgak palicis darbaa lai speciali uztaisitu mums tos sushi un atvestu pec tam. tas calis kas atveda beigas izdomaja ka vedis sushi atpakal (uz kurieni?????????) un viss, ja mes nepiemaksasim. neviena, kas ir ofissaa, iznemot apsargu nebija, logiski bija jau 2 naktii. nu luuk un ar invaliidu soferi neko sarunat neizdevaas, loti forsi vel 20min uz ielas stridejamies ar vinu.

PVD un PTAC ir vienigais ar ko vajadzetu sim kantorim but darisanai!!!

N Nata 02.12.2011

Jāa... es parasti pasūtu suši no sushipoint.lv, bet man par nožēlu, palika 1 pasūtījums lai būtu nākošais bezmaksas (es regulari tur pasūtu un saņemu uzlīmes), bet te skatos sushipoint vairs nav, ir citi ar nenormāli augstu cenu, pieņemu, ka su
si tie paši, tikai maksā daudz vairāk, nu piezvanīju sušiserviss.. vaaau, tāds skaits, tādas bildes un tāda smieklīga cena, heh.. nu gaidu.. man teica līdz 1.5 h būšot, nolieku mazo gulēt un gandrīz pati aizmigu, līdz Bolderājai plskt. 21 vakarā veda 2 h 15 minūtes un tā pēc mana zvana. un tā paplāte bija maigi sakot nehigēniska.. es saprotu, ka tas ir ne mājas produktsm bet tomēr... pacensties jau varēja..viss lietū..fuj. uz galda tādu likt.. un paši suši - nu es tā vīlos un domāju-labāk pasūtīto tos dārgākus citur, nekā ēst un vibties jo man pat siļķe!! bija trāpījusies, paprika tāda ar dīvainu pēcgaršu, tādus pat es mājās netaisu, sausi, nu vārd sakot, pusi izmetu jo vienk. nav ēdams.

Lūdzu cien. tauta-labāk nesūtiet vispār, cieniet savu vēderu un garšas receprotus, tie nav suši, tie ir pussuši.

T TT 09.12.2011

Šovakar izdomājām suši pasūtīt, krita pirmā izvēle uz šo, bet tad izlasīju atsauksmes, kuras nebija tik labas, tad nu skatījāmies citus, bet ar karti nevarēja maksāt vai arī vairs nebija iespējams pasūtīt, nodomājām-jāriskē, pa skaidro naudu, kas sanāk, tas lai ir. Ziniet, ļoti garšīgi, uz Zolitūdi atveda 1h laikā, lai arī solīja 1, 5h (laikam jau lasa atsauksmes), neizskatījās veci. Vēl lūdzu, lai zvana uz mobīlo, kad pieved, lai bērns nepieceļas, īsi pirms zvanīja, bērns bija piecēlies un šoferis atvainojās, jo domāja, ka viņa dēļ pamodās.
Vismaz man atstāja ļoti patīkamu iespaidu.

B balrog1987 31.05.2012

Parasti pasūtam Mikado vai Ganbei, bet šoreiz izdomājām sushiservice pamēģināt - kā nekā tādi izdevīgi piedāvājumi.Atveda normāli, nozīmētajā laikā, un kurjers arī bija visai ok, bet nu kvalitāte - piedodiet man, pat es, amatieris, labāk tos sushi tinu, kā arī tāda sajūta bija, ka viņi jau pastāvēja kādu labu laiku.Vasabi un sojas mērce nenormāli maz un paši sushi arī ļoti maza izmēra.Vienuvārdsakot vakars bija pamatīgi sabojāts.Neiesaku nevienam vesties uz "brangajām" atlaidēm.

J jellybean 31.07.2012

Kādu laiku jau sushipoint vietā ir kabukiexpress. Runājot tieši par suši - man tur ļoti garšo. Svaigi un vienmēŗ akurāti pagatavoti suši.

A Amazonka 30.07.2013

Sodien ari pasutiju no siem susi. Pirmaiss minus solija 1.5 2 stundas. Nogaidiju reali 3. Kurjers jauns gurkis ar bmw arbraucot baigi sudzejas uz celju un teica ka mums celjsh ir jadataida :D blin nu es liika. Klau tu strada piegade neviss brauc izzineeties ar savu zemi trojku. Psc. Tad par sushi. Izskatijas tiri ok. Bet var redzeet ka bija dazhi tadi pakaltushi izmeri ok. Pec garshas ari. Bet soja un vasabi drausmigas kvalitates. Reali nu serviss pretiigs un cena neatbilst kvalitatei. !!!

K kostiksk 15.09.2013

Sava dz-diena izdomaju cieminus pacienat ar sushi. Ta nu luk pasutiju sushi no sushiservice.lv. Nacas list no kauna zeme cieminu prieksa, jo sushi bija vnk briesmigi. Pat pusi neapedam, kad nacas mest ara, jo varda tiesakaja nozime sie sushi bija briesmigakie kadus jebkad esmu edis. Pat pasam majas taisot ir sanacas daudz garsigak. Sushi sastav no letam sastavdalam, kuras jau kadu laiku ir nostavejusas un katra gadijuma neticiet ka philadelfijas sieru kads tur izmanto... zeeeel, kad tas viss bija japiedzivo mana dz-diena :(

G GuestGuest 18.12.2013

УЖААСС!!! Заказали на день рождение, очень не довольны!!!Качество отвратительное! Надо сразу указывать, что суши эконом класса! Сухие, лосось обветренный, Филадельфия вообще ни в одни суши не добавлена из большого сета! Бред! Более противных мы еще не ели! На большой сет одна ложка вассаби! Соус солёный, не качественный и мизерное количество! Заказали на одно время, привезли на 40 мин. позже(хотя заказывали заблаговременно).Зато имбирь нкидан целой горой и весь обветренный - наверное, нам остатки скинули в бонус!

J janchik_23 25.10.2014

es pautiju, manu pasutijumu neizpildija Susiservice.lv pat 2 stundu laikaa, sushihome.lv pat neatzvanija...

J janchik_23 25.10.2014

Sushiservice nevar piegadat 2 ar pusi stundu laika, sushihome vispar ngrib stradat, jau 23.00 nenem klausuli, j darba laiks noradits lidz 00.00

H Hey123457 08.03.2016

Заказывали суши мало того что ждали их 3 часа , так за не маленькие деньги нам привезли суши начинённые морковкой помидором каким то непонятным сыром и скумбрией ! Отвратительное место не понято вообще где они готовятся не этикеток фирмы , ничего! Надо насладит на них пвд! Просто кошмар

заказали на 1 сентября , ждали 2 часа, ну ладно.Заказли сет на 54 штуки, привезли небольшую паплатку с маленькимм роллами, кучку бледно розового имбиря и непонятного качества соевый соус.Расстроились очень , больше заказывать в этом месте не будем.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes