www.sudzibas.lv SS.COM sludinājumu dzēšana

www.ss.lv - sludinājumu dzēšana

Labdien,

Es arī vēlētos pasūdzēties par šo portālu, ievietoju sludinājumus, temats manas ģimenes lietotu mantu pārdošana, nezinu, kādu iemelsu dēļ SS.lv administrācija sāka man rakstīt, ka es pārkāpju noteikumus - rakstīju atpakaļ, kāpēc, ja neko nebiju pārkāpusi, atbildi nesaņēmu, tikai brīdinājumi un sludinājumu dzēšana un pēc tam manis bloķēšana, ka tagad nevaru ievietot bezmaksas sludinājumu, SS.lv administrācija vēlais, lai lieku tikai maksas - sviests.

Galvenais, ka mēģināju sarakstīties, rakstīju, bet atbildes kā nav tā nav.

Jāpāriet uz reklama.lv, kur nav jāmaksā ne par papildus bildēm un tās var ievietot pat veselas 5 gab.

Vienārši ss.lv "obnaglelji" - kluvis populārāks nekā reklama.lv un tagad te zīmējās.

Cilvēki, jāsāk izmantot citus portālus, lai tas SS.lv iet ieskrieties - mož, tad sāks domāt ar galvu un mainīs savu attieksmi un stulbos noteikumus.

G

Komentāri (11)

Z ziiljux 30.10.2012

Es ievietoju sludinājumu, ka pārdodu mašīnu. Šo sludinājumu ievietoju SS.lv jau vairākus mēnešus, visu laiku par to maksādama, bet... šodien man atnak uz e-pastu paziņojums, ka viņi dzēš manu sludinājumu, jo citēju:

Sludinājums tika izdzēsts saskaņā ar sekojošiem pārkāpumiem:

9. Sludinājumi netiek pieņemti ( tiek izdzēsti ), ja:

9.34 Sludinājumi par auto pārdošanu ar nobraukuma skaitītāju, kurš ir samazināts vai norādīts nepareizi; ar fotogrāfijām, kurās numura zīmes ir paslēptas vai aizstātas, vai vispār bez Latvijas numura zīmēm; kā arī, ja norādits cits neatbilstošs izlaiduma gads vai ar citām krāpnieciskām darbībām.

Jāpiebilst, ka visas šīs prasības manā sludinājumā bija strikti ievērotas! Galu galā šo pašu sludinājumu ar šīm pašām bildēm ievietoju tur regulāri vairāku mēnešu garumā un nekad nebija šādas problēmas! Visi sludinājumā sniegtie dati ir absolūti patiesi un arī fotogrāfijās ir apskatāmas numura zīmes u.t.t. Vispār sajūta nepatīkama, ka nod;evē par krāpnieku, nemaz necenšoties paskaidrot savu rīcību, jo uz maniem jautājumiem ko paskaidrot, man atsūta šo pašu informāciju atkal un atkal! Tiešām pretīgi...

Dayli 30.10.2012

Да, я тоже сталкивалась с такой ситуацией, только я ставила на продажу авто.Они мне тоже сказали что я нарушила правила, хотя при общении с администрацией я им выслала точно такие же с точно такими же нарушениями объявления..Да и + целую стопку с разных моделей..После т ого как я эту стопку отправила, мало того что они не вернули моё объявление на место, так ещё и не удалили те, которые я им выслала.Появляется вопрос почему моё объявление удалено, а их нет? Что я думаю по этому поводу..Администрация сайта любым методом пытается заработать на таких как мы..удаляя и блокируя возможность подать объявление бесплатно.Я прекрасно понимаю что чем больше люди платят, тем больше хочется, но всему же должен быть придел!

Dayli 31.10.2012

ziiljux, точно также, точно такая же причина..А объяснить почему стоят объявления с такими же нарушениями они не могут..отмалчиваются..

W www.vtc.lv 02.11.2012

Bezmaksas sludinājumi - www.vtc.lv

---

Ребят, хватит терпеть обман и давать зарабатывать на себе!

Пользуйтесь лучшей альтернативой - www.vtc.lv !

G Gvenda 05.11.2012

Jā, diemžēļ, tā ir... es arī salīdzināju citus sludinājumus un ko es redzu, ka citos pat sludinājuma tekstā ir izvietota www reklāmas adrese, kas ir stingri aizliegts ar ss.lv noteikumiem, bet nez kāpēc tādi sludinājumi stāv.
Es arī biju sūtījusi čupas ar linkiem, kur tiešām tiek pārkāpti noteikumi... rezultāta, protams nekāda.
Vnk. tāda sajūta, ka viņi piefiksē, kurš maksā, pagaida kādu laiciņu un tad ķeras klāt un sāk bombardēt ar saviem noteikumu pārkāpumiem, beigās bloķējot, tādējādi domājot, ja cilvēks maksāja līdz šim, maksās arī turpmāk. galu galā, es taču samksāju, bet nu tādu nekaunību, ka pat maksas sludinājumu dzēšana un visādas norādes uz maksas sludinājumiem - tas ir bezpredels...
Vienlīdzības tur nav noetikti !!!

I ibm 05.11.2012

Pilnīgi tas pats, ievietojām sludinājumu ar konkrētiem pakalpojumiem (tikai maksas sadaļa!), korekti visu aizpildījām, NEKO nepārkāpjot, situācija tāda, kā te jau rakstīts - sludinājumu nepieņem pretī iebliežot citātus no noteikumiem. Nacās vairākkārt sarakstīties ar redaktoru, lai saprastu, kas par lietu. Tāpat arī ss.lv publicētajā sludinājumā izmantoja nevis manis norādīto e-pasta adresi, ko ievadīju tam paredzētajā lauciņā, bet gan vecu e-pastu, kas uzradās nez no kurienes. Kad kārtējo reizi uzrakstīju redaktoram, KĀPĒC un no kurienes tiek pievienots e-pasts, kuru pat nebiju pieminējis savā sludinājumā, atbilde bija: "'jūs varat izlabot un nopublicēt ar pareizu e-pastu". Protams, ka varu, bet sludinājums ir MAKSAS! Paldies, tiešām jauks portāls.

G Gvenda 08.11.2012

Atradu bezmaksas portālu www.dada.lv

:)

Dayli 09.11.2012

Gvenda, спасибо, этот сайт даже лучше чем я нашла.)

M mariinka 06.02.2013

a U MENJA DRUGAJA PROBLEMA, ja pitalasj najti njany rebenku, eto platnoe objavlenie.Smenja snjali denjgi, a objavlenie ne opublikovali, ja povtorila ewe paru raz(za cto bili vzjatj toze denjgi)no objavlenie tak i ne pojavilosj.Ocenj zalj.

Inženieris 17.02.2013

Administrātori visu laiku guļ, bēt pēc 1-2 nedēļām dzēš sludinājumus kuri nepatīk.
Citādāk nevaru saprast, kā var būt 2 nedēļas sludinājums stāv un noteikumus nepārkāpj, bet tad pēkšni tiek dzēsts!

M Mary60 12.06.2013

zip.lv
dada.lv
postit.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes