www.prostitute.lv - Ielas meitas!

Es apbrīnoju mūsu mierpilsonisko un sakārtoto valsti, valsts struktūru. Pēc principa prostitūcija Latvijā ir aizliegta un ar to visiem spēkiem cīnas, bet kā tā var būt, es nebūdams ne policijas darbinieks, katru dienu redzu ļoti strādājošas meitenes uz Lienes ielas, lietus, sniegs, sals-vienalga-senākais amats tiek piekopts, bet nevies neliekas ne zinis.
Man principā tas viss būtu vienalga, katrs cilvēks mēģina izdzīvot, man pat viņu ir žēl, ka viņas ir nokļuvušas tādā situācijā, bet mani satrieca viens stāsts-ejot garām viņas apsaukā meitenes necenzētiem vārdiem, noskatās tā kā tu būtu kāda niecība...:( Vienvārdod sakot-strāda, bet neaizitiec citus...un nemēģini uz viņām skatīties, vai vēltrakāk kko pateikt vai neiedot cigareti...sados pa galvu, ka maz neliksies...
Visi to zin...bet izliekas, ka nekas tāds nenotiek...Policija rulle...un musu valsts tā pat!!!
Būtu labāk "prieka majas", vismaz valstij nodokļus maksātu!!! nevis ceļus deldētu!!!

A

Komentāri (16)

E es 30.10.2008

Uz Pērnavas ielu, pie Grīziņkalna ir tāds pats skatiņš...

L Ligux 30.10.2008

Grizinkalna apkartne rulle!:D:-/

I Ilze 30.10.2008

Šogad vasarā braucot ar 22.trolejbusu izkāpu pieturā Lienes iela(tur kur baznīca un taksometru stāvvieta).Tad nogriezos uz Lienes ielas pusi, lai šķērsotu to virzienā uz Avotu ielu.Stāvēju uz Lienes ielas lai palaistu garām braucošās mašīnas, bet starp garāmbraucošajām no viena autiņa neparastu uzmanību izrādīja divi ārēji nepatīkami, cietumniekiem līdzīgi vīrieši(atvainojos par apzīmējumu).Tā kā man bija norunāts laiks pie frizētavas, bet ierados ātrāk, nolēmu paklīst pa turienes veikaliņem, kaut arī tajā vietā grozījos pirmo reizi.Nu riebj man tā vieta.:( Man par pārseigumu mani pārtvēra nez no kurienes uz ielas uzradušies šie paši tipiņi:"Čto, rabotaješ?" ("Ko, strādā?"-tulkojums).Jums vajadzēja redzēt manu izbīli manā inteligentajā sejā, lai viņi saprastu ka ne tur tikuši.Visvairāk šokēja šis gājiens, cik tālu var noiet, ka jāķer uz ielas skaistas sievietes, kurām nekāda sakara ar prostutūciju, bet viņiem tikai iepaticies iespējams viņu vizuālais, varbūt augums.

Meitenes, neejiet klāt tai vietai! Ka kāds suteners neierauj jūs autiņā un neiešpricē! Diemžēl mēs pat nenojaušam par to elli, kura atrodās mums līdzās.
Ja par policiju, nu neķer, tāpat viņi neko "nezin" par alkohola točkām, par narkotiku dīleriem utml.

L Lepi 30.10.2008

Ja, jāāā tā vietiņa ir drausmīga.

E ella 30.10.2008

Un ko darit pamestai sievietei, kurai nav kur dzovitun darba ar tagad statu samazinasana? Bikisais virs tagad ar manu draudzenu ietuse, bet es uz tas jobannas Pernavenes ...

A Arnis2120 06.08.2021

Iedosi savu nr parunāsim

K krishs 30.10.2008

Un policija neaizstāvēs, ja notiks kaut kas slikts. Šī valsts ir tik dziļa bedre, ka te katram līdz jābūt ierocim un ar to jāmāk labi rīkoties. Visādi likumi par ieroču turēšnas un nēsāšanas aizliegumiem saistās tikai ar to lai sargāt nejegu policistu it kā vajadzīgumu. Propoganda pa TV stāstīs un biedēs par to, ka ja katram būtu ierocis valdītu haoss. Nē, noziedzniekiem ir ieroči neatkarīgi no likuma.

Toties jums ar ko aizstāvēties nav.
Bez tam sistēma baidās, ja jums būs iespēja aizstāvēties arī pret tas patvaļu.

Piemēram šveicē drīkst brīvi turēt pat automātiskos ieročus un viskautko tādu katram mājās. Varat arī granātas turēt, M16 un lentes ar patronām.

Un kas? Šveice ir viena no vismierīgākajām, stabilākajām zemēm pasaulē, ko, turklāt, ar militāru spēku ir diezgan neiespējami ieņemt.

Ja jums, sievietēm, būtu nopietni ieroči (nevis dakša vai nagu vīlīte) un jūs par velti apmācītu tos lietot - nez vai tik vēsi da jebkādi noziedznieki jums vispar ietu klāt. Ja tagadin tas vēl daudziem var patikt ka jūs kliegsiet, vicināsieties un spardīsieties, tad valstī kur jums līdz drīkst būt pistole (un jūs viddrīzāk to nesat, un jūs esat apmācīta to rīkoties) - diez vai. Risks no pāris zilumiem un skrambām no nagu vīlītes reāli pārplūst uz, piemēram, cauršautiem dzimumorgāniem vai caurumu kājā. Cita lieta.

Par to, ka viņam ir ierocis (bez atļaujas, protams) - nešaubaties! :)

MacBeton 31.10.2008

Nu pag pag. Stulbaas nedarambaatas celkas jau ir iemesls kapeec vechiem jaaiet pa naudu nopisties.
Juus, stulbaas shmaras, gribas lai jums izmaksaa, staasta ko juus gribat dzirdeet, pish taa un shitaa, vizina untad vel izdomaajat ka negribat pisties. Kunjasmeitas nedapleestaas. Tapeec arii pastaav mauciiba. Un maukas ir videeji skaistaakasnekaa dazhaadas sheit breecoshaas treknaas dirsas.

H H2o 26.11.2008

Nu nav meitenei pirmaja vakara jaliekas ar tevi gulta tu aprobezotais tips!!!ko tu iedomajies vispar?????sitik slima attieksme un grib veel lai kada ar tevi ielaistos, tiesam slims tu esi, Andron Mc, cita varda teikt ko vairs nav..mesls

N navsvarigi 26.11.2008

Andron Mc, vecit, tu esi satraumets! Tev, axcimredzot, sakapusi sperma galvaa!!

L Lepi 26.11.2008

Jā, viņam laikam ir impotences pazīmes, jūtami psihiski traucējumi. Jo jūt ka beigas un nav vairs spējīgs nevienā caurumā iebāst. Atšķirībā no MC, mēs izvēlamies večus.Tas nozīmē, ka Tu esi vecs, pumpains staigājošs trifelis. Tapēc Tev nekas cits neatliek, kā apciemot tādas sēnes.

K Kakulācis 13.06.2010

Pareizi, vajag kārtīgi patusēt uz džeka rēķina (dažreiz vēl kopā ar draudzeni) pārbaudīt saderību (horoskopu, bankas rēķina, automašīnas markas) un tad pateikt, ka raksturu neatbilstības dēļ seksa nebūs. Ej puisi dirst... man sāp galva[ānus]
Paši aizstāvji izklaisās pēc šmarām.

R rashids-abdulahmads:D 21.09.2010

Visas sievietes ir mau*as! Tas ir FAKTS, bet...
... katra vīrieša individuāla padarīšana ir pirkt pa taisno un saņemt to, ko grib, vai Tēlot inteliģentos un tērēt 2 savas algas pa 1 mēnesi, lai sākumā izklaidēt kādu celku un tad cerēt, kas nu būs!
P.S. Prostitūtes ir ne lielākas slimību pārnēsātājas kā parastās dūdiņas no kārtīgām ģimenēm, un Tas arī ir FAKTS!

K karlis dedzis 04.06.2015

visas ir maukas ja dod mauka ja nedod mauka

Grizinkalna parks ir dros ja lidzi ir suns

J jiplons 06.06.2023

Bet kas ir par problēmu?

Nevienam tā nav.
Man tā nav - nevienam arī tā nav.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes