Haiku Eko Baltija - Smaržu viltojumi

Neiesaku iegādāties smaržas interneta veikalā www.haiku.lv, jo te pazīstamu firmu aromāti nemaz nelīdzinās oriģināliem. Uz preces ja labi papēta pat rakstīts, ka testeri not for sale. Iespējams, ka pa lētu naudu viņi nopirkuši vecus un jau nederīgus testerus, ko nemaz nedrīkst tirgot, un kuru aromāts novecjojis un izzudis. Es skaidri zinu, kā smaržo Kenzo aromāts, ko daudzus gadus esmu pircis ārzemēs (lidostās) un cik pliekans tas ir šeit. Liela vilšanās! Labāk mazliet piemaksāt un nopikrt smaržas lielveikalos (Kolonna, Douglas, Sockmann) vai lidotsās, jo tur viņi ņem no oficiālajiem dīleriem.

B

Komentāri (7)

L LāsmaPircēja 28.07.2015

Arī nupat uzķēros, žēl, ka iepriekš nepalasīju komentārus internetā. Haiku.lv tiešām tirgo nekvalitatīvus smaržu pakaļdarinājumus, kas nelīdzinās oriģinālam. Arī kases čeku nesit ārā, lai apkrāptu valsti un klientiem varētu iedot vēl lētāku cenu. Bet ja nav čeks, pēc tam no viņiem neko nevar prasīt.

H haiku.lv 31.07.2015

Atbild HAIKU.LV
Paldies par labajiem vārdiem. Varam Jūs informēt, ka papētot sūdzību vēsturi, pēc datumiem, atradām interesantu sakritību…-)) visas sūdzības ir parādījušās uzreiz pēc tam, kad uzņēmums 2015. gada martā vērsās Policijā par Jura Pāna kā biedrības AD BALSTS vadītāja, liela apjoma preču piesavināšanos (parfimērija) no mūsu biroja telpām…. tika ierosinata krimināllieta, šobrīd lieta ir nodota prokuratūrā un ļoti ticam, ka viņu beidzot notiesās…. Žēl, ka mēs esam vieni no vienīgajiem, kas ziedojot savu brīvo laiku - kopsummā ap 10 darba stundām pavadījām Policijā, iesniegumus rakstot, atbildot uz jautājumiem utt.
Mums ir pamats uzskatīt, ka visus komentārus ir rakstījusi viena un tā pati persona, pēc stila, tikai Juris Pāns zināja, Lindas Pilipivas darba amatu, tikai viņš - nepareizi izrunāja viņas uzvārdu…, un BSMG profils tika izveidots pēc Jura Pāna strīda ar Peintbola kompāniju…., kur domāju, ka uzņēmumam ir reāla taisnība….. Strādājam jau 15 gadus, tikai un vienīgi ar oriģinālām precēm, visus jautājumus, tai skaitā domstarpibas tiek risinātas uz vietas…, mūsu pastāvīgie klienti to zina…. Par mīļo pircēju Lāsmu (Juris Pāns)….. tas pats stiliņš…, bet neko jaunu jau negaidījām…, mums Juris Pāns draudēja celt neslavu internetā, ja vērsīsimies policijā…..Bijām gatavi…..-)) 100% sekos sūdzības no malu malām, vīrieši, sievietes…(interesanti, ka nav nevienas sūdzības krievu valodā…, jo mums ir liels īpatsvars krievvalodīgo klientu, laikam Juris Pāns neraksta krieviski…-) Mūsu rīcībā ir sms un epasti no Jura Pāna, ka [paņemtās preces ir viltojums (nu gluži kā sūdzībās), ka gatavs samaksāt 30% no nozagtās preces, lai parakstam, ka nekādu pretenziju mums nebūšot….
P.S. mēs esam piesaistījuši partneri, kurš nodarbojas ar Jura Pāna lietu, vāc informāciju par visiem gadījumiem, kuros viņš figurē, kā krāpnieks…Protams, ka pa vienai lietai iesniedzot policijā - svars nebūs liels, bet, ja esat gatavi ziedot mazliet savu brīvo laiku un lietu novest līdz galam - dodiet ziņu Haiku darbiniekiem Uzskatam, ka tautai jāzina savi varoņi…-)) Atvainojamies, ja nekomentēsim turpmākās sūdzības…, par visiem jautājumiem informējiet mūs uz uzņēmumu rekvizītiem, un klienti jau zina, ka to darām ar prieku…-)) … jaukas brīvdienas vēlot Jūsu HAIKU.LV

A AlonaJ 10.12.2015

Labdien!

Mans vīrs bieži iepērkās šajā veikalā un viņam ir vilsābāk atsauksmes par uzņēmuma personālu. Smaržās lietojam gan paši, gan dāvinam, kā dāvanas. Viss ir labi!

Paldies. visiem iesaku!

A Aiga66 16.08.2016

Arī es šodien iepirkos šajā interneta veikalā. Diemžēl nācās konstatēt, ka smarža no Montale ir viltota vai šķaidīta...bez noturības un smaržoja it kā būtu veca un sastāvējusies. Likās, ka smaržu pudele nav arī pilna...Zinu, kā smaržo īstā Montale smarža, man mājās ir oriģināls, šī ne tuvu nelīdzinājās tai, to apgalvoja arī mana meita.. Par laimi čeks bija izsists un pārdevēja zvanot, piekrita, ka ņems smaržu atpakaļ un atgriezīs naudu.

A Aiga66 16.08.2016

P.s.Citas smaržas tur ir bez celofāna iepakojuma, jau tas vien liek domāt, ka tie nav oriģināli...Dažas notestēju...noturiiba nekāda, bet par cik nezinu, kā smaržo oriģināli, nevaru 100procentīgi apgalvot, ka visi ir viltojumi...

L Linda Pilipiva 20.08.2016

Cien. Aiga66! Paldies par komentāru! Jūsu zināšanai, netirgojam viltojumus, un arī Jūsu pieminētā Montale smarža ir 100% orģināls, ko pēc Jūsu atgriešanas atzina eksperts. Preci pieņemam atpakaļ vienīgi tā iemesla dēļ, ka vēlamies savus klientus redzēt apmierinātus. Iesakam nākamreiz nopērkot preci, kaut vai noskatīties youtube video par to, kā atšķirt orģinālu no viltojuma, lai gan arī mēs sniedzam saviem klientiem šādu pakalpojumu:) Ļoti reti ir gadījumi, kad tiek viltotas niche smaržas, jo Montale brendam ir tieši 107 smaržas un Jūsu iegādātā nav īpaši populāra un komerciāla, līdz ar to viltotājiem absolūti nepievilcīga. Smaržu viltotājiem intersantas šķiet komerciālu dizaineru smaržas, kas tiek pirktas procentuāli bieži-tādas kā Chanel, Armani utt... Par atvērtajām kastītēm-par cik neesam smaržu oficiālie pārstāvji, mums ne visai precei ir pieejami testeri, tāpēc jūsu, pircēju, ērtībai mēs bieži atveram orģinālo kasti un jums tirgojam jaunu un neatvērtu-un CELOFANA iepakojumā. Jūsu Montale bija gan pilna, gan iepakojumā, gan celofānā, gan orģināls. Pie mums niche plauktos iepērkas gan smaržu eksperti, gan kolekcionāri, gan smaržu pazinēji un paldies viņiem par to, ka viņi prot atšķirt īstu preci no neīstas. Šis gadījums vienīgi liecina par to, ka pareizi tomēr ir klientu sūtīt uz Patērētāju Aizsardzību, tad saņemt ekspertīzes slēdzienu. Šoreiz tiešām uztvērām šo personīgi....

G Green 08.11.2019

Pirktas smaržas agrāk un nesen gan sieviešu gan vīriešu un viss ir okey :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes