www.sudzibas.lv www.Forless.lv interneta veikals nestrādā

www.Forless.lv - interneta veikals nestrādā

Nepārbaudot vai interneta veikals http://www.forless.lv strādā, gribēju iegādāties bikini. Kad sāku interesēties, izrādās uzņēmums ir patiesībā neaktīvs. Telefona numurus neatbild, uz e-pastiem neatbild, bet iepirkties tu vari. www.forless.lv ir gan aktīvs sociālajos tīklos: facebook.com, gan arī draugiem.lv. Tā jau ir krāpniecība. Vai vēl kāds ir uzķēries uz šī interneta veikala?

T

Komentāri (12)

M missf 26.05.2014

Jā, jau biju pasūtījusi no šīs firmas 2013.g. preces, viss apmierināja, esmu arī sūtījusi atpakaļ preces un viss kārtībā. Pirms pāris dienām pasūtīju kleitu, apmaksājums veikts, bet mājas lapā rakstīts, ka gaida apmaksu, šaubos vai piecu dienu laikā maksājums nav aizgājis un kad sāku interesēties - neviens neatbild, ne uz e-pastu, ne uz telefonu. Mājaslapā rakstīts, ka piegāde no 7-10 dienām, vēl mazliet pagaidīšu, tad vērsīšos Patērētāju Aizsardzības Birojā. Skatieties, neuzķerieties, sākumā pārbaudiet visu labi...

T toomee 27.05.2014

Man atrakstīja jau vairāki piekrāpti internetveikala Forless.lv cietušie cilvēki, es iesaku iesniegt iesniegumu arī policijā, Patērētāju Aizsardzības Birojā, var ar eparakstu iesniegt iesniegumus. Savādāk nekas nenotiks. Es ceru, ka šis uzņēmums un tā īpašnieks saņems pēcpilnas programmas.

K kurmulis 30.05.2014

Jā, laikam arī esmu iekritusi, arī pāris gadaus atpakaļ forless.lv pasūtīju apģērbu, arī atpakaļ sūtīju, un viss bija kārtībā, kas noticis?!
Aprīlī pasūtīju mēteļus, saņēmu, bet nederēja, tāpēc nosūtīju atpakaļ. Daudz nedomāju un aizsūtīju uz adresi kas bija norādīta uz pakas, pēc tam izrādījās uz juridisko-Saldus, Palejas-22, kad mēģināju sazvanīt lai uzzinātu ko iesākt, izrādījās tas nav iespējams, jo neviens neatbild.
Tad rakstīju uz e-pastu, uz kuru saņēmu atbildi, ka telefona nr. ir aktuāls, un neatbild tāpēc, ka viņiem esot semināra nedēļa, un paka man bija jāsūta uz Ēveles ielu 10/12-29, Rīgā (mājas lapā ir Krāsotāju 20, Rīga)!!!?

Turpināju mēģinājumus sazvanīt Forless.lv arī nākamās nedēļas, nesanāca,
tagad mēnesi paka nostāvējusi pastā Saldū atgriezās pie manis, vai kāds varētu man pateikt uz kuru adresi lai sūtu?!

T toomee 01.06.2014

Labāk nesūtīt, jo naudu nesaņemsi atpakaļ, vismaz tev ir prece, citiem nav ne preces, ne nauda. Es rakstīju draugiem.lv sūdzību, man atbildēja, ka es esmu vienīgā, kura sūdzas par forless.lv darbību, tāpēc viņus nevar slēgt no tīkla.
Liekas ka Latvijā cilvēki ir pieraduši, ka tos apkrāpj, jo visi ir vienaldzīgi, kūtri un necīnas par taisnīgumu un godīgumu. Jo vairāk tādi cilvēki būs, jo vaurāk visus mūs krāps šādas firmas, TĀPĒC LŪDZU RAKSTIET, SŪDZATIES, LAI UZVAR TAISNĪBA UN LAI SAŅEM KRĀPNIEKI TO KO IR PELNĪJUŠI.

M missf 09.06.2014

Hmm interesanti par DRAUGIEM.LV, jo es arī rakstīju viniem par forless.lv krāpniecību.

T toomee 12.06.2014

Es šodien saņēmu savu preci, protams, es biju iesniegusi iesniegumu Policijā un PTA, laikam tas darbojās, tā ka nevajag rokas nolaist, bet rīkoties :)
Bet es vairs forless.lv neko nesūtīšu

M murrey 19.06.2014

Labdien,
Tad jau izskatās, ka arī būšu apkrāpts. Pasūtīju 14.06.2014 un tūlīt arī apmaksāju. Pasūtījuma statuss šobrīd arī "Gaida pasūtījuma apmaksu". Telefons, protams, neatbild, par e-mailu - redzēsim, tikko nosūtīju. Ja nebūs reakcijas, tūlīt pēc Jāņiem vērsīšos policijā un arī PTA, kā arī raudzīšu viņus izdzīvot no "Draugiem".

T toomee 20.06.2014

Pirms pasūtīt tomēr vajaga pārbaudīt vai firma ir sazināma, vai atbild uz epastiem. Šī firma dzīvo uz klientu līdzekļiem, kas neprasa naudu un preci, bet samierinās, ka ir piekrāpti. Tā man bija pirmā mācība, jo nebiju nekad bijusi šādā situācijā...

A agatakristi 27.06.2014

Padalīšos savā pieredzē ar Forless. Pasūtīju preci 02.06.2014. Apmaksāju nākošajā dienā. Līdz 18.06.2014 gaidīju preci, tad rakstīju uz e-pastiem: gan [slēpt]@forless.lv, gan Facebookā, gan Draugos, gan zvanīju pa uzrādīto mob. 25156007. Klusums! Tā kā esmu no Saldus, kur reģistrēta uzņēmuma juridiskā adrese, sēdos mašīna un aizbraucu uz Palejas ielu. Tur viens pusaudzis, laikam dēls, teica ka ziņu nodos mammai, jo mamma ar tēti esot Rīgā un šodien visdrīzāk nebūs. Teicu -Labi, gaidīšu kādu ziņu uz e-pastu, bet ja prece nebūs - ziņošu policijai, VIDam utt. Nekā! 23.06.2014 kopā ar vīru atkal braucam uz Palejas ielu. Piebraucot pie mājas, redzējam, ka viena sieviete ieskriem mājā. Klauvējām pie durvīm - klusums. Atkal... Tad tomēr durvīs atvērās un tā bija firmas īpašniece, kas teica, ka dēls ziņu nodeva, prece ir ceļā no Vacijas, piektdien tā būšot saņemema. Šodien ir tā īstā PIEKTDIENA. Vēl jo projam gaidu.
Vēlāk uzrakstīšu kā beidzas stāsts ar kleitu, kuru neapdomīgi pasūtīju šajā internetveikalā - TAS IR LOHATRONS !!!

H HelenS 11.07.2014

Vai kāds zin kas tur tagad notiek???

T toomee 18.07.2014

Notiek tas, ja pats neko nedarīsi, tad attiecīgi nekas nenotiks, pats esi vainīgs, ka gaidi, ka notiks brīnums. Tā ir Latviešu mentalitāte, neko nedarīt, bet samierināties. Es tomēr panācu savu un esmu priecīga par rezultātu. Savus iesniegumus Policijai un patērētājiem es neatsaukšu, lai forless. lv neizprūk sveikā, jo patērētāji atrakstīja, ka uzņēmums neatbild uz viņu vēstulēm, nekomunicē.

N nee_forless000000 16.01.2015

zinu sii veikala vel nesenos ipasniekus, kuri, gribeja ari man iesmeret so veikalu. labi, ka visu paarbaudiju.un neiegadajos tuksu gaisu.
cerat vien ka ipasnieks samaksaas, pec Visiem man pieejamajiem datiem, ipasnieks ir lietuvietis, nevis LATVIESI, kuri peerk TUKSU GAISU, NE VEIKALU!!! lidz ar to sii briiza "ipasnieks", sapratis, kaa vinju ir smalki apkaasusi, un velas, kaut vai caur klientiem izspiest pedeeejo, nesutot preci, savacot naudu. TAPEC NEKO NEPERCIET SAJAA MISKASTEE JO UZ JUMS VARKU TAISA jo pashaa saknee tur bij appisiens !!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes