www.sudzibas.lv www.eklase.lv Bezsakars un lobiji!

www.eklase.lv - Bezsakars un lobiji!

Sākumā itkā sakarīga ideja, bet visā visumā lobiju kantoris!

Lai vecāki piekļūtu informācijai par savu skolnieku ir jasūta sms kas protams ka maksā...
Tagad pana Klekša dienas jautājums - kādā bezsakarā kautkam kautkas jāmaksā ja informācijai par bērnu vecākiem faktiski jabūt pieejamai jebkurā laikā un pa velti.. a kas ja man mobilajā kredzīts beidzies, un naudas nav lai palielinātu!

Tagad nākošais jautājums - kad kādam "gudrelim" pieleks ka, piemēram, draugiem.lv varētu uztaisīt par obligātu padarīšanu Latvijas iedzīvotājie, tipa reģistr, kurā protams lai ieietu būtu jasūta sms pa 35 saniņiem!? Acīmredzot draugu kantorim nav lobijs valdībā kā tas ir eklases organizātoriem!

V

Komentāri (10)

F ForumWarrior 27.01.2011

Gribi uzzinat info neizejot no majas tad suti sms un maksa, ja negribi maksat tad velcies uz skolu...
Musdienas par "Extram" ir jamaksa ;)

H harijs 27.01.2011

Tā nav extra, tā ir nepieciešamība!
Es 21 gadsimtā pārsvarā visas darīšanas un komunokācijas veicu internetā, telefonijā u.t.t. Nu un ja kas īpašs svarīgs, tad jau piesvempšos un aizvilkšos.

L lala 27.01.2011

Tiešām, it kā vienīgais veids uzzināt info par sava bērna mācībām būtu sūtīt sms!!! Ir tak skola un klases audzinātāja, pie kuras var aiziet un palūgt parādīt bērna atzīmes, pie viena arī pajautāt, kā bērns uzvedās! Tam redz kroka par īsu, bet rakstīt sūdzības, tur jā, nav ne laika žēl, ne citu resursu!

J JR 27.01.2011

Tie lielākie kurnētāji parasti jau ir tie, kas par saviem bērniem vismazāk liekas zinis! Un tad nu meklē visādus iemeslus kāpēc viņi kaut ko nedara! ''Seit viens jau atradis - par bērna sekmēm un skolas apmeklēšanu neinteresēsies, jo redz viņam par to jāmaksā santīmi!!!
Man gan liekas, ka normāli vecāki ir tikai priecīgi, ka zina gan atzīmes gan kavējumus. Un nav jādomā par dubultajām dienasgrāmatām, pazaudētāsm zīmītēm no skolotājas, mistiskām zīmēm skolai no mammas, utt!

Un Viktor. Neviens te nepelna piķi uz vecāku rēķina!
Zinu vecākus, kas skolotājai iedod nepareizu mobilo numuru, lai tak neviens viņu netraucētu par atvases izdarībām!
Ja negribi samaksāt santīmus, tad pacel pakaļu un aizstaigā uz skolu un aprunājies ar audzinātāju un priekšmetu skolotājām, jeb Tev jau liekas ka tas ir viņu pienākums tev zvanīt un informēt? nu tā, lai tev tak nav nauda jātērē! Lai skolotājas maksā ja viņām vajag!!!

M madonion 27.01.2011

protams ka var aiziet uz skolu, lieta tāda ka eklase ir ieviests kā obligātā padarīšana! kurā jabūt visiem... a ja cilvēkam mājās nav dators!? darbs līdz ausīm, un nav laika aizvilties līdz skolotājiem!?
vel draugus uztaisītu kā oblgātu pasācienu, tas Latvijai nebūtu nekāds brīnums!

J Juris 12.02.2011

E-Klasē skolēnam VISS ir pieejams par VELTI. Beidziet stāstīt to, kā nav!

S Smiekliņš 12.02.2011

Nu i dožiļi, nepietiek ar to, ka bērniem par brīvu? Vai jūs, vecāki, vēl piemaksājat, lai gadiem strādātu savā darbavietā?

* ****** 13.02.2011

E-klase darbojas normāli. Malači!

S skolotaja 27.03.2011

Man jau arī liekas, ka vismaz sekmju izrakstiem un "dienasgrāmatai"( nevis tikai 2 dienām) būtu jābūt par velti. Un nedomāju, ka e-klases kantoris pietiekami neuzcepas no vecāku naudām.

G gundega70 01.11.2015

Nebūt neuzskatu, ka latvijas skolas būtu bezmaksas . Pilnnīgi par visu jāmaksā, bet kāpēc jāmaksā par dienasgramatas skatīsanos - kadas stundas ! Kāpēc bērnam tas viss nav sarakstits jau dienasgrāmatā . Un ja mājās nav internets ????!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes