www.sudzibas.lv Dormeo Akcija piedāvājumi un attieksme

Dormeo - Akcija piedāvājumi un attieksme

Jau krietnu laiku saņemu uz e-pastu dormeo.lv informatīvās vēstules. Redzot, ka leilas atlaides nolēmu tomēr apskatīties - mazums, kas iekrīt acīs. Ieraudzīju bēnu gultiņām vilnas matrača pārklājus ar ļoti patīkamu cenu. Daudz nedomādama noformēju pasūtījumu. Saņēmu epastu, ka tuvākajā laikā zvanīs un apstiprinās....Nepacietīgi gaidīju zvanu gandrīz 2 nedēļas... Piezvanīja nelaipna meitene, uzreiz jau sapratu, kas par lietu - centās iegalvot, ka prece ir beigusies un ka nevarēs piegādāt. ļoti izklausījās, ka prece nav bijusi - tas tikai mārketinga triks, lai parādītu cik lielas atlaides piedāvā. Netika piedāvāts ne alternatīvs risiājums nekas - saruna bija īsa, meitenei nerūpēja firmas tēls un turpmākā sadarbība! Uz manu komentāru, ka savu pieredzi nodošu tālāk, tika saņemts komentārs - tās jau jūsu tiesības.Paldies dormeo.lv par sadarbību un nākotnes nesadarbību! Arī draugus turpmāk informēšu par šīs lapas darbības īpatnībām. Iesaku arī citiem neaizrauties ar šis lapas pakalpojumu izmantošanu.

S

Komentāri (1)

M maksmara89 05.11.2014

Sūtu no Dormeo/Topshop bieži. Mans padoms-noformējiet pasūtījumus tikai zvanot, tad jums visu pa tel. uzreiz pateiks un noformēs. :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes