www.sudzibas.lv www.boomtime.lv aizskaroša attieksme, vienaldzība

www.boomtime.lv - aizskaroša attieksme, vienaldzība

Boomtime.lv administrācija neatbild uz vēstulēm, nepaskaidro radušos situāciju, daļēji veic vai arī dažreiz neveic pilnīgi nekādu JAUTĀJUMU SADAĻAS filtrāciju. Portāla lietotāji var uzdot aizskarošus un bezjēdzīgus jautājumus par atsevišķām cilvēka ķermeņa daļām, vai arī apsmiet un aizskart cilvēku.
Daudzi tiek apmuļķoti reģistrācijas brīdī - samaksā reģistrācijas maksu, bet nevar ieiet portālā.

Boomtime.lv nebloķē vecus lietotāju profilus, ko jau nelieto vairākus gadus, tādējādi radot lielus statistikas datus.

Boomtime.lv moderatorus jeb administrāciju mēdz izvēlēties no portāla lietotāju loka. Boomtime.lv portāla lietotāji satiekas arī ārpus boomtime.lv virtuālās vides - realitātē, rīkojot dažādus tusiņus, šajos tusiņos arī mēdz izvēlēties portāla administratorus.

Es pieļauju domu, ka portāls nav sakārtots arī tādēļ, ka moderatori tiek paņemti no ārpuses, iespējams, bez profesionālām zināšanām šajā jomā.

E

Komentāri (2)

Hator 01.04.2014

Суть жалобы в чём? =)
А с чего вы решили что они вообще должны это делать? Почему они должны блокировать профили пользователей, а если пользователь решит зайти через 15 лет?! И его удалили - тогда что?! Он придёт сюда и будет жаловаться что его удалили?
Поражает человеческая тупость! читайте пользовательское соглашение - и будет вам счастье!
Какая платная регистрация?!
Какая жалоба может быть на вопросы от других пользователей?! Сами зарегистрировались! Сами создали свой акаунт, выставили фото, написали о себе! Добро пожаловать в интернет не хочешь слышать бесстыдных вопросов не сиди в соцсетях=)))

N neKārtībnieks 01.04.2014

Ja nepieskaiti sevi pie šiem degradētajiem cilvēkiem, , tad ko tu tur meklē??

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes