www.sudzibas.lv Atlants.lv autoratlīdzība

www.atlants.lv - autoratlīdzība

Es ievietoju atlants.lv savus divus darbus jau pirms padsmit gadiem. Tēma psiholoģija. Kas toreiz bija pati populārākā izvēles profesija. Ievietoju divus darbus. Intereses pēc apskatīju savu profilu un pamanīju, ka par abiem darbiem esmu nopelnījusi 33 eiro padsmit gadu laikā!!!! Kad rakstīju atlants.lv, man atbildēja, ka tas tāpēc, ka autors neesot zināms. Es rakstīju ko krāpjaties! Sakiadri un gaiši uzrakstīts mans vārds un uzvārds pie darba, solīju , ka vērsīšos TV, jo pati tur strādāju. Pēkšņi bilancē parādās, ka tiešī šogad, pēc manas komunikācijas ar viņiem manu profilu sāka apmeklēt un viņi ieskaitīja kaut kādus pāris eiro.Pēc 14 gadiem pāris eiro!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cūkas riktīgi, nelieciet darbus , jo viņi pelna ar mūsu smadzenēm tūktošiem latu. šodien pat izņemtu savu darbu, bet esmu ieplānojusi vērsties Bez Tabu ar šo interesanto tēmu un izveidot sižetu.

S

Komentāri (3)

O Oskarovich 05.07.2014

Vēlāk iemetiet linku ar video sižetu - interesanti būtu to paskatīties :)

L lizele 22.12.2014

Gatis Sprūds Rīgas Tehniskajā universitātē ir ieguvis sociālo zinātņu bakalaura un maģistra grādu vadībzinātnē. Gatis Sprūds ir sevi līdz šim pierādījis arī kā veiksmīgs uzņēmējs, jo kopš 2002. gada vada savu uzņēmumu SIA "CDI" un ir valdes priekšsēdētājs kompānijās SIA "Paperary" (kopš 2006. gada) un SIA "Mikromaksājumi" (kopš 2010. gada). Viens no SIA "CDI" populārākajiem projektiem ir arī interneta bibliotēka Atlants.lv, kas šobrīd apkopo jau vairāk nekā 200 000 mācību materiālu, tostarp referātus, pētnieciskos darbus, esejas u.c., savukārt, SIA “Mikromaksājumi” ir pazīstams kā biļešu tirgotājs “Bezrindas.lv”, kas piedāvā ērtā veidā internetā iegādāties autobusu biļetes un biļetes uz pasākumiem.
Saziņai:
Gatis Sprūds
Ģenerālsekretārs
Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"
t. 29146416, [slēpt]@gmail.com, http://twitter.com/Gatis_Spruds

G gatis.spruds 16.01.2015

Atlantā ir vairāk 200'000 dažādu darbu, psiholoģijas tēmā vien - vairāk par 14'000. Autori saņem autoratlīdzību atbilstoši tam, cik viņu darbus lejupielādē citi cilvēki - cits vairāk, cits, protams, mazāk. Ja skatās tīri aritmētiski, tad - jo vairāk darbu pievienoti un jo tie ir kvalitatīvāki, jo vairāk kopumā autoratlīdzība tiek nopelnīta.

Kas vēl būtiski, pirms darbu pievienošanas, vajag izveidot savu Atlants.lv autora profilu - tas ir ātri un vienkārši. Ja neizveido profilu, varētu teikt, ka darbi priekš mums ir anonīmi, jo mēs nevaram zināt, kam par tiem maksāt autoratlīdzību. Taču, pat, ja pievienojat darbus, ne no sava profila, varat vēlāk pieteikties kā to autors, priekš tam esam izveidojuši īpašu funkciju, kas pieejama Atlants.lv reģistrēto lietotāju profilā, skat. pievienoto attēlu.

Ar cieņu,
Gatis Sprūds

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes