www.sudzibas.lv 220.lv Smauksanas

www.220.lv - Smauksanas

Dargie pirceji, esiet loti uzmanigi un verigi kad sanemat jusu pasutito preci. Aizvakar pasutiju planset datoru ar iebuvetu 32 gb atminu, bet mans tevs bija pakal un ka cilveks gados nezin smalki ko isti nem, pec tehniskajiem datiem viss sakrit, bet iedeva ar 16 gb iebuveti atminu. Kas nezina tas ir loti butiski prieks planset datora. Ta jau ir otra reize ka sita piecakare. It ipasi esat uzmanigi kad perkat televizorus! Liekiet viniem attaisit un paradit televizora ekranu, tas jums var ietaupit laiku... SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 (2014 EDITION) P600 32GB WHITE, Balts - , bet iedeva 16gb TA IR PEDEJA REIZE KAD ES PIEPERKOS WWW.220.LV

R

Komentāri (5)

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 29.09.2014

Labdien, radrum! Lūdzu, atsūtiet mums sava pasūtījuma numuru uz [email protected], kai mēs varētu palīdzēt Jums. Paldies!

Ventilators 29.09.2014

Tas ir elementāri, kad pastāv iespēja kad iedod nepareizu preci. Bet tas ir visur, it ja jāapkalpo cilvēku rindas. Esam tā pieraduši, ka sekundes simtdaļās prece jāsaņem, ka nenovērtējam ieguldīto darbu no pārdevēja puses.

Es tev iesaku nomierināties un ceru, ka veikals tev veikli atrisinās lietu.

LAsot sudzibas.lv bieži vien par sīkumiem te sūdzas. Gadījās tev divreiz vilties, bet ko tu teiktu par tiem veikaliem, kuri tirgo tikai pa skaidru naudu un čekā uzrādās PRECE un neviens nosaukums, ko esi pircis. Pēc tam pat PTAC grūti palīdzēt.

Varu te sarakstu sarakstīt ar tiem lētajiem veikaliem. Iepērcies kaut vienreiz Verners.lv! Viņiem gan pofigs, ka tu zvani gan tad kad tu esi atnācis pēc preces. Es nesaprotu kā viņi vēl strādā. Uz pirkstiem ir saskaitāmi veikali, kuri stabili strādā un pat izveidojuši support komandu, lai tev palīdzētu kļūdu dēļ. Labi, ka viņi vismaz palīdz.. Verners tev liktu raudāt.. Tā kā malači un cepuri nost tiem lielajiem, kuri strādā un cenšas sniegt atbalstu, lai cik ātra tā ir.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 13.10.2014

Labdien, Ventilators. Paldies par komentāru. Protams, kļūdīties var ikviens, un kā jau Jūs minējāt, ja kļūdas pēc tika izsniegta cita prece nevis tā, kas tikai pasūtīta, varat droši vērsties pie mums, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu radušos problēmu. Kā arī kad esat saņēmis pasūtījumu, drošības pēc labāk pārbaudīt vai viss nepieciešamais ir saņemts, lai vēlāk nebūtu jātērē savs laiks šīs preces atgriešanai.

Latviešu tautas 13.10.2014

Как надоела это кампания против 1a.lv и 220.lv...

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 14.10.2014

Здравствуйте, Vladlat. Н нас также много и положительных комментариев, с которыми Вы можете ознакомиться как и на этом портале, так и на нашей странице: http://220.lv/ru/atsauksmes

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes