www.sudzibas.lv 1a.lv Nerespektē patērētāju tiesības

1a.lv - Nerespektē patērētāju tiesības

Lai arī viens no lielākajiem interneta veikaliem valstī, katru reizi, kad likumīgi izmantoju savas patērētāja tiesības (atteikuma tiesības, prasījuma pieteikumi utml.), sākas teju vai bezgala ilga cīņa ar veikala darbiniekiem, kuri par katru cenu centīsies apiet manas tiesības un tās neievērot. Lai šī sūdzība nelīdzinātos kaudzēm citu, došu reālu piemēru (tikai viens no daudzajiem gadījumiem);Pasūtu, nopērku video karti pie 1a, saņemu to. Nedēļu pēc saņemšanas izlemju, ka prece mani neapmierina, nekavējoties rakstiski informēju veikala vadību par preces atgriešanu atpakaļ. Dažas dienas vēlāk preci atgriežu, seko zvans no veikala darbiniekiem, kuri man sāk stāstīt, ka datoru komponentes pieder pie MK noteiktā sensitīvo preču saraksta, un tādēļ tās atpakaļ pieņemtas netiek. Es, protams, kā jau likumu pārzonošs pilsonis, aizsūtu viņus uz attiecīgo Patērētāju Tiesību Aizsardzības likuma 12. pantu, pēc kā viņi man uzreiz cenšas apgalvot, ka atteikuma tiesības vienalga nevaru izmantot, jo viņu mājaslapā taču esot kaut kāda nelikumīgi pašsacerēta atruna, kas neparedz datorkomponentu atgriešanu. Protams, kārtējo reizi pasūtīju viņus pārlasīt manas tiesības, kamēr beigu galā veikala darbinieks nolēma 'izdarīt izņēmumu, jo vispār likums neparedz datorkomponenšu atgriešanu'. Tas liek aizdomāties tikai par to, ka vai nu veikals pilnībā nerespektā paterētāju tiesības, vai arī kādam tur ir ļoti sagrozīta likuma interpretācija.

Komentāri (6)

V VladIat 09.05.2015

Laicīgi vajadzēja vērsties pie tiešām profesionāliem un godprātīgiem juristiem = www.temida.lv

B Beisbolzzz 10.05.2015

Visticamākais viņi respektē patērētāju tiesības, bet tādus kretīnus kā tu, gan nē.

Vai tu saproti, ko nozīmē
"katru reizi, kad likumīgi izmantoju savas patērētāja tiesības (atteikuma tiesības, prasījuma pieteikumi utml.), sākas teju vai bezgala ilga cīņa ar veikala darbiniekiem" ??

Tātad tu to dari regulāri?

Katru reizi tu veikalu dzen zaudējumos, veikals paliek ar lietotu, visticamākais, ka saskrāpētu un gan jau bez iepakojuma, preci, ko tālāk ir jārealizē.

Jā, jā - tās ir tavas tiesības... bet tas nemaina faktu, ka tu esi kretīns

V VladIat 11.05.2015

Laicīgi vajadzēja vērsties pie tiešām profesionāliem un godprātīgiem juristiem = www.temida.lv

1a.lv Pārstāvja atbilde 11.05.2015

Sveiki, lūdzu precizējiet Jūsu pasūtījuma numuru, lai varam identificēt Jūs kā klientu un sniegt komentāru par situāciju.

G Gooblins 12.05.2015

te izskatās pēc gadījuma, kad nopērkot prezervatīvu, pēc nedēlas ar domu par 12 pantu, uz veikalu ieradīsies jau 2 izstrādājumi! (mazlietlietoti) :)

M Mūķene 05.07.2015

Cienītais Beisbolzz, pirms atver savu smirdošo muti, varbūt vispirms vajag izvērtēt, cik traģiski var nākties sevi apkaunot visa interneta priekšā. Tavs viedoklis nevienu itin nemaz neinteresē, pilnīgi un absolūti nevienu neinteresē tavs personīgais viedoklis. Sēdi savā pagrabā un nenāc no turienes ārā, neapdraudi sevi un savu necilo reputāciju.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes