www.sudzibas.lv 1a.lv 14 dienu atgriešana preces

1a.lv - 14 dienu atgriešana preces

Saņēmu telefonu ar defektu no kārbas, pēc pāris dienām nosūtīju atpakaļ. Servisa slēdzienu vilka garumā 30 dienas, beigās pateica defekta nav, kaut arī uzfilmēju video, kurā tas ir redzams, pieprasīju atlīdzināt cenu vai arī nosūtīt šadu pašu preci tikai bez defekta, uz ko man pēkšņi atbildēja, ka ticis saskrāpēts plastmasas vāciņš telefonam un ieturēs 30% no tā vērtības. Kaut arī telefona man rokās vairs nav viņs bija gandrīz ideāls, cik nu pāris dienās var viņam izdarīt. Līdz ar to uzskatu šo par krāpšanu.https://www.youtube.com/watch?v=qUPa5FHoEXY&list=UUY-aoDNWppDJYu_JwxT4I-wlūk ir uzfilmēts defekts, kura ''nepastāv''.Ko man tagad iesākt, īsti skaidrības nav.

R

Komentāri (5)

1a.lv Pārstāvja atbilde 02.10.2014

Labdien, Ritvar!
Diemžēl servisa centrā defekts netika konstatēts. Preci sūtījāt mums atpakaļ pa pastu, šādos preces atgriešanas gadījumos pieņemšanas- nodošanas akts netiek noformēts, kur tiek fiksēts telefona stāvoklis, jo pieņemšanas nodošanas aktu sastāda abām pusēm klātesot. Tā kā telefonu saņēmām jau saskrāpētu no Jums, tad naudas atgriešanas gadījumā tiek ieturēti 30% no preces vērtības. Varam piedāvāt vēlreiz nosūtīt uz servisa centru, lai vēlreiz veiktu padziļinātu pārbaudi, lai konstatētu defektu.

Ontūns 02.10.2014

Vot tā. Un iepūtiet visādiem 1a, 220 un citiem kantoriem. Viņi pasaka savu, un beigta balle. Pircējs var tērēt naudu, braukt uz Rīgu, sastādīt aktus, ziedot savu laiku un nervus...

S sweetas 02.10.2014

heh varbuut tev taa spele lago..?

N Neke 03.10.2014

Izskatās, ka no šī kantora tiešām labāk neko nesūtīt. Visādi attaisnojumi, lai tikai nokāstu naudu. Varbūt uz zelta paplātītes cilvēkam vajadzēja Jums to telefonu pienest un uz ceļiem lūgties, lai apmaina? Tak katram muļķim skaidrs, ka ir kaut kāds defekts. Jaunam telefonam tā nav jādarbojas. Murgs kaut kāds.

R RitvarsP 11.11.2014

Pēc 2 mēnešu pārrunām tomēr dabūju rezultātu. Piemaksāju un dabūju citu telefonu, bet tas ir vairāk kā 2mēn, laiks, nauda ierakstītām vēstulēm, zvaniem padara elektrotehnikas pirkšanu no viņiem par ekonomiski neizdevīgu.
Bet, ja veiktos ar telefonu partiju viss jau būtu OK.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes