www.sudzibas.lv 1a.lv Naudas neatgriešana

1a.lv - Naudas neatgriešana

Pagājusi kārtējā diena.1a.lv joprojām nesaprot(izliekas)ka vēlos atgūt savu naudu atpakaļ,par brāķēto preci.Joprojām silti un pa draugam neiesaku no 1a.lv ko iegādāties.

Komentāri (2)

1a.lv Pārstāvja atbilde 25.11.2015

Sveiki. Vadījāmies pēc tās informācijas, ko Jūs saskaņojāt ar servisa menedžeri preces nodošanas laikā, vienojāties, ka vēlaties saņemt kredīta noti. Pēc Jūsu pretenzijas saņemšanas apstiprinājām, ka atmaksāsim Jums naudu atpakaļ par nodoto preci. Ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē.

R Raimonds21 25.11.2015

1a ir normāls veikals, taču, ja dzīvo Rīgā, labāk maksāt tikai uz vietas birojā. Piemērs - draudzene pasūta datoru uz akciju. Pienāk termiņš dators nav. Skaidrs, 1a ved datorus uz ķīnu, nav savākuši tik daudz pircējus, cik gribēja un vēl neko nepasūta. Labi. Paiet nedēļa, divas, situācija tā pati. Beigās jau atveda, bet pagāja tik ilgs laiks, ka iegūtais ietaupījums nebija tā vērts.
Ir bijusi arī pozitīva pieredze, ka visu atved uzreiz.
Pirms kaut ko pasūtīt parasti salīdzinu 1a ar xnet, 220, ebay, amazon. Parasti pie amerikāņiem vai ķīniešiem ir vislētāk, bet negribas tik ilgi gaidīt un pasūtu pie kāda no vietējiem. Cenu atšķirība tur pāris eiro, ja vien nepaveicas. Ir vērts salīdzināt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes