www.sudzibas.lv 1a.lv Mazliet pozitvisma.

1a.lv - Mazliet pozitvisma.

Mazliet OPTIMISMA.24. Septembra pēcpusdienā nolēmu iegādāties jaunu datoru. Kur pirkt? Protams, interneta veikali piedāvā viss labākās cenas. Man kā cilvēkam kurš kaut ko no dzelžiem saprot, bija skaidrs ko man vajag un cik tam jmaksā. Atradu www.1a.lv par ļoti, ļoti labu cenu to ko meklēju. Sistēmā pēc konsultācījas ar 1a telefonistu nokārtoju lzīngu.Tagad notiek neticama lieta_ Biju reiķinājies datoru saņemt pēc kādas nedēļas, bet man laikam paveics jo jau pēc 5min man zvanīja, ka preci var saņemt pēc 30 min biju klāt, parakstīju dažus papīrus un devos laimīgs mājās.P.s. 45 minūšu laikā tikt pie tā ko gribas turklāt par ļoti labu cenu, laikam, bija pietiekami liela motivācīja uzrakstīt kaut ko labu. Paldies 1a kolektīvam.Rihards.

Komentāri (2)

1a.lv Pārstāvja atbilde 01.10.2014

Labdien, Rihard! Liels paldies par pozitīvu komentāru un pateicamies, ka izvēlaties mūsu internetveikalu 1A.LV :)

P patiess 01.10.2014

ai Rihard... šis saucās sūdzības lv... ceru ka tu aiz priekiem nepieliki bikses. hahaha labi lai tev jauka diena. un 1A.lv ņemiet vērā ka darbs ar klientiem nozīmē vairāk kā tikai darbs ar cipariem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes