www.sudzibas.lv 1a.lv Neatgriež naudu

1a.lv - Neatgriež naudu

Iegādājos DELL portatīvo šajā bodē jūlija sākumā, samaksāju nedaudz virs 500 eiro, kompis izrādījās brāķēts, jo otrajā dienā vairs neslēdzās iekšā. Aizvedu pie viņiem nodevu preci un gaidīju, pagāja noteiktais termiņš un nekādas ziņas no viņiem. Pazvanīju vienu reizi, teica būs nauda, pēc tam itkā neparakstīts iesniegums par naudas atgriešanu, ta sūtīju vēl iesniegumu, atkal zvanīju, atkal solīja, tā laiks pagaja un nekas nenotiek. Jau pagājuši 2 mēneši, BRĪDINU no šī veikala, tas tiešām ir nenopietni.Jānis

J

Komentāri (3)

1a.lv Pārstāvja atbilde 22.09.2014

Labdien, Jāni! Ļoti atvainojamies Jums par situācijas atrisināšanas kavēšanos, šodien noteikti nauda jau būs Jūsu kontā. Ļoti atvainojamies par sagādātām neērtībām.

E elements2010 20.11.2014

Labdien! Man ir tāda pati situācija, atgriezu atpakaļ brāķētu preci, un www.1a.lv vairs neceļ ne telefonus, ne atbild uz e-pastiem, kā arī nauda nav atgriezta. Absolūti nenopietns internetveikals. Es vērsīšos Patērētāju tiesību aizsardzības centrā, varbūt kopīgiem spēkiem situācija atrisināsies. Mana pirmā un pēdējā reize šajā internetveikalā. NEIESAKU!

J JJānis 02.12.2014

Ari man ir negativa pieredze ar garantijas remontu 1a.lv iegadatam precem. Principa var uzskatiti ka perkot 1a.lv precem garantijas nav vispar. So ¨jauko internetveikalu¨ vairs neizmantoju un neiesaku ar citiem!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes