www.sudzibas.lv 1a.lv Naudas neatgriešana

1a.lv - Naudas neatgriešana

Es iegādājos mob.tel. šājā interneta veikalā. Iegādājos telefonu viss forši, laikā piegādāja, likās ka viss ir ok, bet tad pirmajā mēnesī telefons salūza (sarunas laikā otrs cilvēks mani nedzird), nu ok, elektronika paliek elektronika. Sazvanijos ar 1a biroju, tie norādīja, kur telefons pa garantiju jānes. Telefonu aiznesu, saremontee to pa garantiju un tajā pašā dienā dabūju to atpakal. Nepajiet mēnesis, telefons atkal sabojājas ar to pašu vainu, vedu uz remonu atkal dienas laikā to saremontē... bet tad pēc aptuveni mēneša atkal telefons sabojājas ar to pašu vainu.. Zvano uz 1a biroju, tie saka, lai nesu uz biroju pie vinjiem Mūkusalas ielā. Telefonu pie vinjiem nogādāju, uzrakstu iesniegumu lai man izsniedz tādu pašu jaunu telefonu. Pāiet mēnesis, neviens nezvana no 1a biroja, pats piezvanu, viņi apstiprina, ka telefons ir rūpnīcas brāķis, bet tāda paša telefona nav, tāpēc izlēmu ņemt naudu par telefona vērtību, par to uzrakstīju iesniegumu par naudas atgriešanu, aizsūtiju vinjiem. Naudu vinji man uz kontu kā soliija neatsūtija divu nedēļu laikā, un tā jau pagājuši divi mēneši un esmu bez naudas un telefona. Vairākkārt zvanu uz to info numuru, visu laiku saka pārbaudīs informāciju un man atzvanīs, bet nu šādi man solīja atzvanīt trīs reizes, bet nevienu reizi man neviens nav zvanījis...Vienu reizi lamājos ar tiem operātoriem tad man savienoja ar kaut kādu menedžeri vārdā Raivis, teica, ka visu nokārtošot, iedeva savu mobīlā relefona numuru lai varu sazvaniit, paiet divas nedēļas un atkal nekas nenotiek zvanu atkal Raivim, šis saka, ka visu nokārtošot, bet iet dienas un nekas nenotiek...BEIGĀS PAT LIELISKAIS MENEDŽERIS VĀRDĀ RAIVIS TELEFONU VAIRS NECEĻ, VAI TAS IR NOPIETNI....t.b. joprojām cīnos ar vinjiem un zvanos, un drīz laikam dienā zvanīšu pa 10 reizēm kamēr naudu dabūšu atpakaļ, īti normāli tas nav divus mēnešus dzīvot bez telefona vai telefona naudas...Manas preces pieņemšanas akta Nr. 2014-1430ESIET UZMANĪGI UN IETEIKTU NEVEIDOT NEKĀDUS DARĪJUMUS AR 1A KANTORI.....VIŅI NAV ĪSTI NOPIETNS KANTORIS...

S

Komentāri (5)

S Straikers 25.08.2014

Šis interneta veikals 1a solīja naudu ieskaitīt līdz 27.08.2014..

S Straikers 25.08.2014

Nauda beidzot šodien (25.08.2014.) saņēmu atpakaļ, to gaidīju no 11.06.2014..

1a.lv Pārstāvja atbilde 02.09.2014

Labdien! Atvainojamies Jums par situācijas risinājuma ieilgšanu, naudu Jums jau pārskaitījām un situāciju atrisinājām. Atvainojamies vēlreiz un ceram uz pozitīvu sadarbību ar Jums arī nākotnē :)

P Perfekcioniste 02.09.2014

Esmu pasūtījusi datoru šajā internetveikalā, nebija nekādu problēmu, viss notika ātri un dators labi kalpo.

S [email protected] 16.10.2014

man tieši tas pats! pasūtīju planšeti, salūza un garantijas remontu taisa jau divus mēnešus! tagad uzrakstīju iesniegumu, lai atgriež naudu vai dod vietā citu jaunu planšeti. klusums. zvanot sola atzvanīt un noskaidrot situāciju, bet neatzvana un izliekas par beigtiem. griezos jau PATAC, tad caur šiem mēģināšu ko panākt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes