www.sudzibas.lv 1a.lv Preču pieejamība

1a.lv - Preču pieejamība

Nekad nepasūtiet preci šajā nenopietnajā interneta veikalā.

Sākumā viss ir skaisti - piereģistrējies, aizpildi pasūtījumu, nosūti. Un tad sākās - gaidu dienu, divas, sāku zvanīt un prasīt, vai prece būs un kad būs. Viņi saka - līdz 16.00. Paiet vēl viena diena... atkal zvanu, automātiskais atbildētājs saka - atzvanīsim. Jā, baigi moderni un kruta, viņiem ir pat autoatbildētājs, bet neviens neatzvana. Īsi sakot laiks iet, bet rezultāts nekāds.

Galu galā dodos pie konkurentiem, kuriem ir ne tikai e-veikals, bet arī normālas telpas ar noliktavu un nopērku to pašu datoriņu mazliet dārgāk, bet bez gemaroja.

Tagad arī saprotams kāpēc autoatbildētājs viņiem nepieciešams - lai parastam mirstīgajam pārdevējam nebūtu katru dienu klientam jāstāsta vienus un tos pašus melus piecas reizes dienā. To paveic autoatbildētājs.

Novēku šim kantorim skuju taku.

U

Komentāri (1)

1a.lv Pārstāvja atbilde 28.07.2014

Labdien! Paldies par Jūsu komentāru, vēlamies atzīmēt, ka mums pēc pasūtījumu apstrādes vienmēr tiek atzvanīts, iespējams nevarējām Jūs sazvanīt vai arī nevarējāt runāt tajā brīdī. Precīzāku info varam sniegt, ja Jūs precizētu pasūtījuma numuru.
Kā arī vēlamies atzīmēt, ka uz šodienu mūsu pasūtījumu apstrādes sistēma ir krietni uzlabojusies un apstrāde notiek daudz ātrāk. :) Katrā ziņā, ļoti atvainojamies par šādu gadījumu un ļoti ceram, ka šāds gadījums vairs neatkārtosies un cerēsim uz jauniem pasūtījumiem no Jums nākotnē. :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes