www.sudzibas.lv Work In Drausmīga firma

Work In - Drausmīga firma

Meitu firma work in iekārtoja darbā Kiprā viesnīca par animatoru, kur viņa izturēja 2 mēnešus un atgriezās mājās. Viņai samaksāja par pusmēnesi. Izturējās pret viņu drausmīgi - kliedza, pazemoja, lamāja, draudēja. Šausmīgs stress 2 mēnešu garumā. Sūtīju meitai naudu biļetei, lai tiek uz Latviju. Neiesaku nevienam šo firmu.

D

Komentāri (8)

proverka777 18.01.2017

a kas tieši tur notika nesapratu?
kāpēc kliedza uz jusu meitu? ar darbu netika gala vai kas?
ta vienkarši kliedza un pazemo bez iemesla? ? ?
kadi tur dzivosanaas apstakli vai ir bildes no vietas?

A AIYA NAPA chill 04.04.2017

Paši kiprieši nav draudzīgi cilvēki ,es pats strādāju par viesmīli . Pirmās trīs nedēļas bez brīvdienām vispār jāstrādā bija un ar katru nedēļu attieksme kļuva sliktāka . stundas dienā kopā sanāca kādas 10 arī kur no sākuma teica ka būs kādas max 8 bet katru dienu bij 10 . Skaista vieta bet jāstrādā trakāk nekā dažās labās vietās latvijā jo pret tevi tur izturēsies kā pret Neko ,baltās rases iebraucēju kurš atbraucis uz siltajām zemēm domās ka atpūtīsies bet beigās strādāsi kā zirgs.

G godfather88 04.05.2017

Vai kāds ir izmantojis firmas PRIME pakalpojumus ? Šī firma vervē darbam Kipras viesnīcās , smuki solījumi .

L Liarliar 04.05.2017

Kā paveiksies. Pluss tas, ka Prime strādā jau no 2010.gada, mīnuss - sadarbībai ar Kipru vēl nav pat gads (vari apskatīt NVA mājas lapu ar licencēto darbiekārtošanas firmu sarakstiem). Vervētāji paši jau nepārbauda uz savas ādas darba devēju attieksmi vai algas lielumu. Tātad - kā paveiksies ar konkrēto viesnīcu un tiešo priekšnieku.

SamTroll 01.08.2017

Latvijas darba aģentūra nevar atbildēt par katru sūdaino kipras viesnīcu, kādēļ viņiem vispār būtu jāuzņemas atbildība?

K Katrīna Salamatina 03.08.2023

Kādēļ viņi tad saņem naudu par to, ja nav par ko atbildēt? Tādi kantorīši saņem normālu piķi par katru iekārtoto darbinieku.

N nikit 7777 14.09.2021

PILNA PATIESIBA,ATSTA EMAIL,RAKSTISIM TIESA,BIJA LIDZIGA SITUACIJA !

G Gulbenietis 14.09.2021

Viss tieši tā pat kā ar latviešiem Latvijā un Anglijā - apjāj, ka nemetās.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes