Walking - Brāķis

Nopirku pāris dienas atpakaļ rudens zābakus šajā veikalā un uzvelkot pirmo reizi konstatēju brāķi, vienam zābakam iekšpusē ir vīle, kas griežās kāju pirkstos, ar kurām pastaigāt nav iespējams. Aiznesot zābakus atpakaļ man teica, ka tas nav brāķis un viņi nevarot neko palīdzēt.
Tas nekas, ka zābaki ir jānoliek plauktā un jāslauka putekļi, tā vietā lai varētu valkāt. Tas vēl nebija nekas, salīdzinoši ar to, ko pateica veikala vadītāja, viņiem esot tagad akcija, kuras noteikumi nav nekur sīkāk izlasāmi, ja pērk zābakus dārgākus par 20.00Ls, tad saņem dāvanu karti 5.00Ls vērtībā, bet jārēķinās ar to, ka zābakus, ja arī brāķis atpakaļ neņemot, jo tā paredz akcija. Ja es kā pircējs būtu par to informēta, diez vai butu riskējusi un pirkusi šo preci. Tātad, līdz decembra beigām ir šī akcija un ja jūs pērkat apavus par 50.00, 70.00, vai 80.00 Latiem, jums nakāda garantija nav, ka varēsiet sniegt kādu sūdzību, jo esat akcijas dalībnieks. Apsurds!!! Bet garantijas talonu gan dod līdz, nezinu tikai kāpēc?

A

Komentāri (17)

A Atis 15.09.2008

tad drošu soli uz patērētāju tiesību aizsardzības biroju... :) jo viņi paši nevarēs pierā'dit ka viņiem tāda akcija ir, ja tas nekur nav rakst'ts, un tas vispār nav nopietns pašakums tāda akcija - atpirkšanās no garantijas, domāju ka puse no kientiem uz to uzpirktos, bet tāpatr viņiem tas atmaksātos.

W WALKING 16.09.2008

Vai tad WALKINGā ir tik dārgi apavi - pa 60, 70 un 80, - LVL??? :D

A ally 16.09.2008

nu tad warbuut newajag pirkt WALKING apavus???!!!
man kaitina, ka suudzaas par taadaas suudu bodeem..a ko ta juus gribat?????

M mhm 21.09.2008

tak sen zinaams, ka tur normaalus apavus nav iespeejams nopirkt.. tik pat labi vari aiziet uz tirgu, nopirkt pa 10Ls zaabakus un meegjinaat dabuut kkaadu garantiju.
un jaa, tur nav tik daargu apavu :D

W walking 25.09.2008

Atbilde Allai: atbildot uz Jūsu sūdzību - vēlos atvainoties mūsu darbinieka vietā, kurš sniedzis Jums nepatiesu informāciju par akcijas noteikumiem - likumdošanā paredzētajos gadījumos preču apmaiņa vai naudas atmaksa tiek veikta (tas ir gadījumos, ja apaviem ir ražošanas defekts, ko iespējams vai nu konstatēt veikalā vai arī ar ekspertīzes starpniecību) un akcijas ietvaros pircējam iedotais dāvanu kupons paliek pie pircēja. Taču ikdienā reizēm nākam pircējiem pretim un samainam iegādātos apavus, ja tie nav valkāti, pret citas krāsas vai izmēra apaviem (ja aizejot mājās pircējs ir konstatējis, ka tomēr vajadzēja pirkt izmēru lielākus apavus vai arī pircis apavus bērnam bez pielaikošanas) un tieši šādas preču atgriešanas veikali neveiks šīs akcijas ietvaros pirktajai precei, kamēr tiks doti dāvanu kuponi, t.i. līdz 30.septembrim. Līdz decembra beigām kuponus iespējams atprečot, taču sākot ar oktobri jau sāksies cita akcija un uz to šie noteikumi par preču apmaiņu vairs neattieksies.

L Liene 06.12.2008

Patiesiibaa- ir gan tur apavi pa 60, 70 un 80 ls... vasaraa nopirku pa 76Ls kurpes Walkingaa... runaajot par kvalitaati.. nu ir kaa ir, bet tur reizeem tieshaam ir ljoti smukas kurpiites. Nesen ieraudziiju un jau plaanoju nopirkt, bet pirmais ko izdariishu, aizieshu pie kurpnieka, lai man nomaina papeedi un zoli, ta jau ilgaaku laicinju nokalpos :)

A Aggressive 06.12.2008

Ally: latviesi jau tapec ir raditi pasaule, lai taisitu meslus un pec tam sudzeties un visus taisit par vainigiem. Ta ka saja gadijuma viss ir ok.

Autorei: LOL

I Inese 15.08.2009

Mīļie cilvēki!!! Par kādu kvalitāti var iet runa apaviem no Walking veikaliem? Vajag domāt ar galvu, kur pirkt apavus. 100 % garantijas, protams, nav nekur, taču Walking būs pēdējais veikals, kur iepirkšos. Istabas čības tur var pirkt un neko citu.

L Lelde 16.09.2009

Piekrītu, ka tur nav ērti apavi, izskatīgi gan, bet man ir 1 kurpes no walking veikala- kuras spiež ļoti, bet itkā izmērs ir ok, tenistipa čības- nobružājušās, un un vēl vienas kurpītes ādas bez papēža arī rīvē visās malās.

L Lola 18.10.2009

ko tad pērkat tādus apavus kas spiež utt! Pašas vainīgas! Alla, garantijas talonu aizpilda veikala darbinieks piespraužot klat čeku, domāju tev bija iedots neaizpildīts talons, tad ko tad brīnies!
Un vispār, cik var dirsties, nepatīk nepērc, tas kam patīk tāpat pirks neskatoties uz to vai kāds diršās vai nē, murgs!

S sancho 25.10.2009

Jūs, meitenes visas savas sliktās pieredzes dēļ runājat.
Es walkingā pirkusi vairakus zābakus, kurpes, jā, tās pašas mājas čības arī- un ne mazāko sūdzību ne par kvalitāti, ne par ko citu.
"Biezajiem" domātos veikalus visi neapmeklē.

A albis 25.10.2009

pareizi dāvanu karte 5 Latu apmērā domāta apavu darbnīcas pakalpojumiem, ko tad tu iedomājies.ja bgribi labus zābakus iesaku pameklēt vecās partijas Zviedru armijas zopus, izturīgi, ūdeni cauri nelaiž, piemēroti slēpošanai utt.utjp.

š šeherezade 25.10.2009

Walkings paliek arvien nemodernāks un atbaidošāks ar savu piedāvājumu, interesanti, no kurienes tie omīšu tipa zābaki un tupeles tiek atvizinātas???Atzīšos, ka gadus 5 atpakaļ vel pati Walkingā pirku zābakus, bet uz doto brīdi sortiments ir vienkārši atbaidošs, bet tās ir tikai manas domas...:))
P.S...un nesaprotu, kas rada to dīvaino smaku Walking veikalos, vai naftalīns vai kāda cita ķīmija, ar ko apavus apstrādā???

A albis 25.10.2009

Čaw Šehe! ja jau tie ir opišu un omīšu apavi tad tie ir tie "PROŠČAI MOLODOSTJ.''tie ir tie filcīši ar raiferi priešpusē.

S signe 30.10.2009

Nekad vairs nepirkšu Walking veikalos apavus - nopirku zābakus, uzvilku, bet, kad sāku kāpt pa kāpenēm, kniedes ar troksni sāka sprāgt vaļā. Aiznesu atpakaļ uz veikalu un teicu, lai atdod naudu - uzrakstīju iesniegumu - 10 dienu laikā būšot atbilde rakstiski vai telefoniski. Vēstule atnāk ar ATTEIKUMU, jo nevarot bez ekspertīzes noskaidrot, vai tas esot ražošanas defekts - gaidi vēl 10 dienas un maksā par ekspertīzi!!! Citiem, tajā skaitā arī man, nav naudas, lai pirktu citus zābakus un aukstā laikā staigātu ar kurpēm. Paņēmu zābakus un rezultātā nesīšu pie kurpnieka --> dārgi zābaki sanāks vienai sezonai... Bet ar to laikam šādas kvalitātes veikalos jārēķinās...Tagad zināšu, cik "atsaucīgi" ir šī veikala darbinieki un likums.

S santy 06.04.2011

Es gan nesuudzos - esmu shad un tad nopirkusi kaadu kurpiiti arii Walkingaa. Nekad nevaru pretoties skaistam dizainam, tad ir vienalga, cik maksaa un kur atrodas.
Nu ko lai saka - vieniigaa mana suudziiba, ka nav iipashi eertas, bet paareejais viss ok. Man neesaajaas ilgi. :)

A alberts 05.11.2011

nopirku wolkinga kurpes pa 20 ls ar atlaidem, ta vini maxaja 45ls.garantija 2 gadi.pec 1, 5 menesa kurpes izskatas ka 3 gadiem, zole 3jas vietas ir nost, vietam caurumi, protams neviens neko nemaina, naudu neatgriez, tipa pats ta nonesaju.kapec uz tirgus existe tadi blezi kas tirgo sudus pilnigi likumigi.un neko nevar izdarit.expertize maxas ap 30 ls pateica pardeveja ar smaidinju.nekad tur vairs nepirksu un citiem neieteiksu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes