www.sudzibas.lv Vivus Draudi, soda nauda, rēķina nenosūtīšanas vai summas nenorādīšanas gadījumā.

Vivus.lv - Draudi, soda nauda, rēķina nenosūtīšanas vai summas nenorādīšanas gadījumā.

Lieta tāda, ka esmu paņēmusi kredītu. Tā kā patreiz ar finansēm ir kā ir, kredītu regulāri nākas pagarināt. Pagarinu to laicīgi, bez kavējumiem, BET sakarā ar pāreju uz eiro, janvārī rēķinu saņēmu, kurā pagarināšanas maksa bija norādīta - EUR 0.00, respektīvi, par velti, protams tādi brīnumi Latvijā nenotiek, līdz ar to sazinājos ar VIVUS un mģināju noskaidrot, kāda ir jaunā summa par pagarināšanu, atbildes vietā saņēmu tikai draudu vēstules par to, ka kredīta neatmaksāšanas, vai nepagarināšanas gadījumā mana lieta tiks nodota parādu piedziņai, rkastiju vēlreiz viņiem, atbildi saņēmu tikai pēc kādām dienām trīs vai četrām, kad biju nosūtījusi jau kādas trīs vēstules.

VIVUS atvainojās par sagādātajām neērtībām, nosauca man precīzu summu, kredītu pagarināju. Pēc dažām dienām, man atsāka sūtīt draudu vēstules, ka iesniegšot lietu kredītpiedziņai, protams atkal rakstiju uz VIVUS, atbildi ar nokavēšanos saņēmu, atkal atvainojās un teica ka viss ir kārtībā, viņiem esot tehniskas problēmas, bet man nervi tiek bojāti visu laiku, lai gan visu esmu nomaksājusi līdz šim laicīgi.

Šomēnes gaidu rēķinu, bet to man nesūta ne uz e-pastu, nedz arī sms uz telefonu nenāk. Rakstiju kārtēju vēstuli, ar jautajumu - kur ir rēķins.
Kārtējo reizi man atvainojās, esot tehniski iemesli, ko cik saprotu nevar salabot jau divus mēnešus, un man patreiz ir uzlikta soda nauda par to ka kavēju rēķina nomaksāšanu, respektīvi, pie tā ka rēķinu man neizsūta, esmu vainīga vienīgi es, un vienīgais ko viņi man spēj pateikt - atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Atvainoties jau var, bet vai es atvainojoties varu izvairīties no absurdām soda naudām?

P.S. Ne vienu vien reizi biju ņēmusi ātro kredītu VIVUSā, bet nu šī noteikti būs pēdējā reize. Pirms tam biju ļoti pamierināta ar šo kompāniju, jo pati kredīta pagarināšanu vai pagarināšanu nekavēju, līdz ar to nebija domstarpību, visus rēķinu saņēmu laicīgi, bez kavēšanās. LĪDZ ŠIM.

S

Komentāri (1)

R Raimonds21 08.05.2014

Ieej http://www.atraiskredits.com tur ir salīdzināti dažādi aizdevēji. Vivus nav vienīgais :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes