www.sudzibas.lv Vivus Nau iespejams slegt profilu

Vivus.lv - Nau iespejams slegt profilu

Gribeju pabridinat cilvekus, kuri tomer pakeras uz atrajiem kreditiem. Neiesaku registreties vivus.lv jo tad kad Jus nolemsiet slegt savu profilu, tas nebus iespejams. Kompanija atrunajas, ka tas nepieciesams statistikas veiksanai. Kas protams ir pilnigas mulkibas. Vienkarsi vini nelauj dzesties ara lai cilveks atgrieztos. Man paliek nelabi ja iedomajos ka mans profils, kur saglabajas visi mani dati sakot ar vardu uzvardu, dzives vietu, beidzot ar konta nummuru, bus aktivs talakos, piemeram. 20 gadus... Es braucu projam macities arzemes, seit piespiedu karta japaliek nepabeigtam lietam. Rezultata naksies slegt savu bankas kontu, mainit savu 10gadus ilguso Latvijas mob.nr, lai atbrivotos no saistibam un sajutas ka kads brivi var manipulet ar maniem datiem. Protams konfidencialitate un taa talaak. Mani tas ipasi neinterese, gribu slegt kontu un punkts. Sadam diskusijam vispar nevajadzetu rasties. Katra zina vivus -ir kaa bedre no kuras ara nevar tikt!!!

B

Komentāri (5)

I Ilva 01.07.2011

Jums personīgi vajag nosūtīt vivus.lv iesniegumu, ka vēlaties slēgt savu prof ilu un viss būs ok. Ta man vini paskaidroja

A Ainars 01.07.2011

tads daunis! Ej brauc un rave savas zemenes uz arzemem! Ceru ja es butu pie šprices ar taviem datiem ta manipuletu, ka tu pliks un nabags nodzivotu lidz pensijai!

Z zoja 04.07.2011

Droši vien jau tas ir saskaņots ar visām nepieciešamajām instancēm, tā ka problēmām nevajadzētu būt. Bet tev, Banana, iesaku dzīvot kā viduslaikos, dziļos laukos bez elektrības, bez pases, kontiem un interneta- varbūt izdosies remdēt paranoju.

Z zeks 04.07.2011

Jo tālāk jo trakāk. Продам копии кредитных и дебитовых карт с пином для получения наличных средств через банкоматы/ Высокие балансы! Выгодные условия!Копии карт владельцев европейских банков/ Доставка в течении 2-3 рабочих дней в любую страну мира.

L Lyndee 22.07.2011

Created the graetset articles, you have.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes