www.sudzibas.lv LNĪPA Biedrība Par pārvaldnieka darbu!

Vitolds Peipiņš - Par pārvaldnieka darbu!

Sveiki! Esmu ļoti nepatīkami pārsteigts par to, kā strādā pārvaldnieks Vitolds Peipiņš!!!
Nopirku dzīvokli. Kā jau tas pienākas, sazinājos ar pārvaldnieku par apsaimniekošanas līguma slēgšanu. Vitolds Peipiņš ļoti laipni piesolīja, ka nākošnedēļ līgums būs. Ir pagājis pus gads!!! Ik pa laikam atgādinu par sevi, un saņemu solījumu,...būs, nākamnedēļ būs :) Rēķinus saņemu, joprojām, izrakstītus uz iepriekšējā īpašnieka vārda. Esmu pašnodarbināta persona, un šo dzīvokli izmantoju savā saimnieciskajā darbībā. Ja rēķini tiktu rakstīti uz mana vārda, es komunālos maksājumus varētu likt izdevumos. Tagad nekā. Man tad rada zaudējumus. Kāpēc viņa bezdarbības dēļ man ir jācieš zaudējumi? Un cik ilgi vēl? Arī kārtība mājā nav tā labākā - trepjutelpa regulāri netīra, ap māju arī viss piegružots. Par ko tiek maksāta apsaimniekošana?
Bet visvairāk mani pārsteidz tas, kā strādā cilvēks, kurš ir uztaisījis apsaimniekotāju "Melno sarakstu". Citiem apsaimniekotājiem tiek izvirzīti kaut kādi kritēriji. Bet kā ir ar pašu Vitoldu Peipiņu? Vai pats Peipiņš ievēro šos< citiem izvirzītos< kritērijus?Varbūt pašam sevi vajadzētu ierakstīt savā "Melnajā sarakstā" ar pirmo numuru?

J

Komentāri (2)

A ainars61 21.03.2012

Es arī dzīvoju mājā, kuru apsaimnieko Peipiņš. Tiešām, nav tā labākā kārtība!
A kas tas par "Melno sarakstu"? Kur to var redzēt?

S sergej_3324 12.09.2014

Pārvaldnieks Vitolds Peipiņš nav spējīgs parūpēties pat par to, lai trepēs būtu apgaismojums. Viss pārējais ir tikai runu līmenī. Kāmēr viņu klausās, liekas super, izdarīgs pārvaldnieks. Diemžēl vārdiem neseko darbi!!! Īsti nevaru saprast par ko tiek maksāta apsaimniekošanas maksa? Izņemot rēķina izrakstīšanu, nekādus darbus nevaru pamanīt. Māja vienkārši ir nolaista!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes