www.sudzibas.lv vita riekstina no tukuma matu pieaudzesana pie Vitas Riekstiņas no Tukuma

vita riekstina no tukuma - matu pieaudzesana pie Vitas Riekstiņas no Tukuma

Labdien,vēlētos sūdzeties par šo meiteni,biju pielikusi matiņus,bet secināju ka nav kkas riktīgs,jo mati krīt ārā utt,viņai tie bija STELLIN'(human hair),tad man viena profesionālas meistares sacītā ka nevar būt Stellin mati zem nosaukuma human hair,secinājums tāds-kad apmāna klientus,piedāvājot nekvalitatīvu preci kurš neatbilst tā nosaukumam,un izrādās es neesmu vienīgā!Sapratu kad esmu izdevusi naudu par nekvalitatīvu pakalpojumu un falšiem matiem!!!! Neiesaku viņu nevietai!!!Vēlas tikai naudu izkrāpt un viss!

š

Komentāri (1)

M matu.pieaudzesana 30.08.2014

Sveika, te raksta pati meistarīte, nu nepiekritīšu gan tavam argumentam, strādāju tiešām tikai un vienīgi ar STELLINA matiem, tā kā, vari uzzvanīt uz viņu biroju un pajautāt, vai esmu sertificēta viņu kliente :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes