www.sudzibas.lv VISA Dental slikta attieksme pret klientiem

VISA Dental - slikta attieksme pret klientiem

Jā vēlaties kļūt viņu klients, tad rēķinieties, ka varat sagaidīt arī nelaipnu attieksmi. Mana situācija: pieteikcu 5 gadīga bērna vizīti mēnesi iepriekš. Dienu pirms vizītes zvanu viņiem, lai pārliecinātos par vizītes laiku - mened''zere man paziņo, ka vizīti nāksies pārcelt, jo bērnam kurš bija pieteikts pirms mana bērna, būs nepieciešams dubultais laiks. Man nemaz pirms tam nepiezvanīja un nepajautāja, vai tas nesagādā kādas neērtības. Kad zvanīju vēlreiz, izrādījās, ka manu bērnu nemaz nevēlas apkalpot. Sākumā to pasniedza tādējādi, ka manam bērnam varbūt jāmek;ē cita zobārste, jo iepriekšējās 2 reizes nebiaj izdevies (pirms tam bija arī sekmīgas reizes), vēlāk jau menedžere aizrunājās, ka tādējādi zobārstniecībai tiekot atņemta peļņa, jo apmekklējums, kad zobiņš netiek salabots maksā par 10 euro lētāk nekā sekmīga vizīte. Vārdu sakot, klientu menedžere zem katras kritikas. Apsveicu VISA DENTAL ar 4 klientu zaudēšanu savas "laipnās" menedžeres dēļ. P.S. Par zobārstniecības kvalitāti gan pretenziju nav bijis.

K

Komentāri (2)

R Romija 18.01.2015

Zobārstniecībā, menedžere? Tas ir kas jauns!

K Kayman 26.01.2015

Varbūt arī kaut kas jauns, bet tieši tādā veidā - "menedžere" - pa telefonu šī darbiniece sevi pasniedza. Nosaukumam nav nozīmes, būtisks ir saturs un attieksme.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes