www.sudzibas.lv Vīlandes Doktorāts Neprofesionāli dakteri

Vīlandes Doktorāts - Neprofesionāli dakteri

Šausmigs doktorāts. Nevienam nevaru ieteikt!

Šausmiga attieksme, neprofesionalizms.

Man izrakstīja zāles, es sāku lietot. Pēc 2 nedeļam man sākas alaģiska reākcija. Es piezvānīju Vilandes doktorātā panikā. Sekretāre man teica, ka dakteres nav un viņa bus tikai rītdien, lai es atnāku pati ap diviem. Es teicu ka tas ir steidzami, zāles izrakstīja viņa, nezinu kur vērsties un ko darīt, savienoiet mani ar dakteri. Man rupji atteica, teicot ka tas ir brīvs daktares laiks un viņas personīgais mobilais, tāpēc neko viņa nedarīs. "Jūs taču nemirstat" - main bija teikts! Forši. Es arī prasīju savienot ar kādu kas var man palīdzēt, vai citu ārstu, vai ar direktori, vienalga. Man bija atteikts, un teica zvanīt vēlāk. Kad es prāsīju lai viņi paši man atzvana, man bija teikts, ka "Jums vajag, tad jūs arī zvaniet"!

Kas ta par attieksmi? Jusu doktorāta ārsts izrakstija man zāles uz kuram man sākas alargija un man saka, ka ta ir mana problēma, nevis viņu.

Nācās steidzami vērsties pie cita dermotologa, citā slimnīcā, kurš man arī palīdzēja. Ja ta nebija alergija, man sakas ekzema, kas ir vēl sliktāk.

Pēc 5 stundam man atzvanija tā ārste no Vilandes doktorata, prasot kas par problēmu. Es teicu ka man jau nav problemas, bet jums gan ir ar smadzenem kaut kas.

Šausmīga vieta. Neiesaku tur versties. Ļoti rūpja, neprofesionāla attieksme.

p.s. izrakstot zāles daktere maiģināja lobēt pēc iespējas vairāk dažadu dārgu krēmu no viena un ta pašā veikala. Varēja saprast kā viņa rūpējas par to lai nopelnīt nevis par to lai man palīdzēt.

L

Komentāri (4)

P Pipars 18.09.2013

Pēc visa izlasītā sapratu, ka problēma ar attieksmi ir tev pašam. Atslēgas vārdus pats/i esi sarakstījis visa teksta garumā. Tu zvanīji PANIKĀ, tātad pats nebiji adekvāts. Ja ārste nav uz vietas, ar kādiem lāzerstariem reģistratūrā lai tevi savieno? Dakteres mobilo nr viņai nav tiesību dot! Tikpat labi tai dakterei mobilais telefons var arī nebūt, nekur nav rakstīts, ka ārstam būtu obligāti jānēsā līdzi mobilais telefons, tātad arī tas var vispār nebūt. Kad nu dakterīte ir saņēmusi ziņu, viņa tev uzzvana, izrāda labo gribu interesējoties par TAVU sūda pakaļu, bet tu atļaujies pateikt, ka problēmas ir viņai ar smadzenēm? Vienīgās smadzenes, kam ir problēmas, ir tavējās!

L ljosha 19.09.2013

Полностью согласен. С врачами еще не сталкивался, но пришлось иметь дело с администратором. Очень грубая и не корректная персона. Первое впечатление о салоне осталось плохим.

R rrriiitttaaa 29.01.2014

atteiksmetur tiesam drausmiga. Registratura strada loti ruja sieviete... Arsti ari sliktie... Mans viedoklis...

L liine5 06.11.2014

Nepiekritisu...visi bija laipni un saprotosi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes