www.sudzibas.lv Viktors Sveics Izīrē dzīvokli

Viktors Sveics - Izīrē dzīvokli

https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/centre/dpbfx.htmlDžeks it kā izīrē dzīvokli. Smuks, normālā cenā. Bildes ņemtas no krievu viesnīcu u.c. saitiem, info norādīta aplama.Pats it kā dzīvojot Dublinā, tāpēc sākumā jānosūta neliela (40€) drošības nauda. Kad satiksimies un parakstīsim līgumu (pēc 3 ned), tad tā būs kā pirmā iemaksa pirmajam mēnesim.Viltota zemegrāmata (viņš nosūta pdf neveiksmīgi paštaisītu "pierādījumu", ka īpašums pieder viņam).Šobrīd vēl aktīvs sludinājums - neuzķerieties!!!

M

Komentāri (9)

V viva1 03.08.2015

Jā, es viņam rakstīju, saņēmu šādu atbildi: Labdien!

Dzīvoklis vēl ir pieejams, taču diemžēl situācija ir tāda, ka šobrīd dzīvoju Dublinā un Latvijā būšu tikai 1. septembrī uz pāris dienām, līdz ar to dzīvokli klātienē šobrīd nevarēšu Jums izrādīt, taču dzīvoklis izskatās tieši tā kā bildēs un dzīvokļa iekārtojumā nav veiktas nekādas izmaiņas.Tā kā man nebūs pietiekoši laika, lai visiem gribētājiem izrādītu dzīvokli, tad dzīvokli izīrēšu tam, kas piekritīs iemaksāt rezervācijas maksu 20% apmērā no viena mēneša īres maksas un atbraucot uz Latviju, klātienē atliktu tikai parakstīt līgumu un iemaksāt atlikušo summu par pirmo mēnesi. Ja piedāvājums Jūs ir ieinteresējis varu nosūtīt Jums īres līgumu un zemesgrāmatas apliecības kopiju, ka esmu dzīvokļa īpašnieks.

Ar cieņu Viktors Šveics

Protams, ka pārdomāju, un vairs nevēlos īrēt, bet katram jau pašam jāizlemj, uzķerties vai nē.

Z zinta lapina 04.08.2015

kurš tad sūta naudu kādam tāpat?> taču domāt vajag psc

M migelitto 04.08.2015

Pats neko neesmu nosūtījis. Bet ir tomēr daudz lētticīgu cilvēku. Dabūju no viņa konta datus, kur "jāsūta" nauda. Viņš izmanto gan Electronic Money Institution "Digital Money", SIA gan savu vārdu - pirmo norādot kā izdevīgāko variantu naudas pārsūtījumam.
ss.lv links, šķiet, nav pareizs. Šis vairs nav tam sludinājumam. Tagad sludinājums izņemts.

A aysa 04.08.2015

Šādu ziņu viņš noteikti nosūtijis simtiem cilvēku. Kā arī izmanto cita cilvēka personas datus.

Labdien!
Šie būs rekvizīti uz kuriem jāpārskaita drošības nauda 40, 00 EUR, lai dzīvoklis būtu rezervēts priekš Jums!
Saņēmējs:Electronic Money Institution "Digital Money", SIA
Saņēmēja reģistrācijas numurs: 40003242671
Saņemēja konts: LV77HABA0551022785386
Saņemēja banka: AS "Swedbank", HABALV22
Maksājuma mērķis (jums obligāti jānorāda šāda informācija, tai skaitā iekavas): (53df/1215932 Apmaksa par elektronisko naudu WMEnote)

Informēju, ka sludinājums pēc maksājuma saņemšanas tiks izņemts. Šo norēķinu sistēmu izmantoju, jo pārskaitot naudu uz manu kontu Anglijā, Jums būtu lieki jātērējās, maksājot nevajadzīgas komisijas maksas. Pārskaitījums notiek dažu minūšu laikā un dzīvoklis būs rezervēts tikai un vienīgi Jums. Atgriežoties Latvijā atvēršu jaunu kontu SEB vai Swedbankā, lai Jums būtu ērti veikt ikmēneša īres maksājumus! Lūgums norādīt vai varēsim tikties 1. datumā vai kādu dienu vēlāk, kā arī lūdzu atsūtiet savu telefona numuru pa kuru varēšu ar Jums sazināties!

Ar cieņu Viktors

V viktorss 04.08.2015

Šitais ir pilnīgs apmelojums. Sūdzības rakstītājs pat nevar norādīt precīzu vietu no kurienes tad bildes ir ņemtas, tāpēc, ka pats tās esmu bildējis un analogu internetā nav.Visa norādītā informācija ir precīza un zemesgrāmata arī nav viltota, varu uzrādīt orģinālu, tā ka nav ko dirst te visādas muļķības!

E Elza 01.09.2015

Tak nav problēmu jebkuru z/gr pašam no Lursoft.el vē laukā dabūt -tik vien kā pāris ēriki jāsamaksā :)

H Homērs 01.09.2015

Viktor, kā jaunajiem īrniekiem dzīvoklis?

V vsveics 16.10.2015

Nesaprotu no kurienes šādi datumi- no š.g. augusta! Septembra vidū 3 mākleru kompānijas publicēja ilgtermiņa īres paziņojumu un līdz mēneša beigām tika noslēgts īres līgums. Starp citu, šis līgums ir arī reģistrēts VID. Īrnieks ir ļoti sakarīgs un apmierināts. Esmu arhitekts, strādāju būvfirmā- iegoglējiet, kam ir interese!

Viktors Šveics, tas kas nav dubultnieks.

K Kevin88 19.11.2015

Izīrē dzīvokli
Labvakar!

Informēju, ka dzīvoklis vēl ir pieejams, taču diemžēl situācija ir tāda, ka šobrīd dzīvoju Anglijā un Latvijā būšu tikai 5. decembrī uz pāris dienām, līdz ar to dzīvokli klātienē šobrīd nevarēšu Jums izrādīt, taču dzīvoklis izskatās tieši tāpat, kā bildēs un dzīvokļa iekārtojumā nav veiktas nekādas izmaiņas.
Tā kā man nebūs pietiekoši laika, lai visiem gribētājiem izrādītu dzīvokli, tad dzīvokli izīrēšu vienam īrniekam, kas, piekritīs iemaksāt rezervācijas maksu 20% apmērā no viena mēneša īres maksas un atbraucot uz Latviju, klātienē atliktu tikai parakstīt līgumu un iemaksāt atlikušo summu par pirmo mēnesi.
Ja piedāvājums Jūs ir ieinteresējis, tad varu Jums nosūtīt īres līgumu un zemesgrāmatas apliecības kopiju, ka esmu dzīvokļa īpašniece.
---
Šie būs rekvizīti uz kuriem jāpārskaita drošības nauda 45, 00 EUR, lai dzīvoklis būtu rezervēts priekš Jums!
Saņēmējs:Electronic Money Institution "Digital Money", SIA
Saņēmēja reģistrācijas numurs: 40003242671
Saņemēja konts: LV77HABA0551022785386
Saņemēja banka: AS "Swedbank", HABALV22
Maksājuma mērķis (jums obligāti jānorāda šāda informācija, tai skaitā iekavas): (d8cf/1312658 Apmaksa par elektronisko naudu WMEnote)
Informēju, ka sludinājums pēc maksājuma saņemšanas tiks izņemts! Šo norēķinu sistēmu izmantoju, jo pārskaitot naudu uz manu kontu Anglijā, Jums būtu lieki jātērējās, maksājot nevajadzīgas komisijas maksas. Pārskaitījums notiek dažu minūšu laikā un dzīvoklis būs rezervēts tikai un vienīgi Jums. Atgriežoties Latvijā atvēršu jaunu kontu SEB vai Swedbankā!

https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/imanta/ajclf.html

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes