www.sudzibas.lv Vigo Nesamaksata alga

Vigo - Nesamaksata alga

Es strādāju uzņēmumā un es atstāju savu darbu.
Darba apstākļi ir šausmīgi, īpašnieks ir ļaunprātīgs un mentali nestabils cilvēks. Nav nekādu noteikumu, ne apstākļi, ne cieņu.
Viņi samazinā algu, kā viņi vēlas. Nav oficiāli līgumi, bet tikai aploksnēs, tāpēc nav veida, kā iegūt tos tiesā, lai maksātu jums to, ko viņi nozagt no jums.
Darbinieki nepalik uz ilgu laiku, neviens nevar stradat nepanesama vidē.
Kad runa parr ilgtermiņā darbiniekus, viņi sāk izmanto sankcijas kursu lai jus pati aiziet no darba, lai nemaksāt ekstras.
Īpašnieks ir Lietuvas čigāns - tas viss skaidro.

U

Komentāri (1)

D daiga9 03.08.2015

tiraka patiesiba!!!algas nemaksa, apkrapj stradajosas meitenes!! nu ir uzravies uz nepareizajam, kam algu novilkt! meitenes sametusas zinojumus kopaa-vid ir informets, ari visas parejas vajadzigas iestades ir informetas!Tas, ka ipasnieks ir vienkarsi atbaidos cilveks, ir redzams pie pirmas tiksanas reizes...uz tiksanos tiesa-Virginij!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes