www.sudzibas.lv Stārķis Viesu Nams Masveida viesu saindēšanās ar salmonelozes gadījumiem

Stārķis Viesu Nams - Masveida viesu saindēšanās ar salmonelozes gadījumiem

KĀZU VIESU MASVEIDA SAINDĒŠANĀS AR SALMONELOZES GADĪJUMIEM!Ja nevēlaties "iepriecināt" savus viesus ar asu saindēšanos vai iegūto salmonelozi, šo viesu māju noteikti nevajadzētu izvēlēties! Mani vecāki bija aizbraukuši uz kāzām aprīļa beigās. Tētis atgriezās ar asu saindēšanos, mammai konstatēta salmoneloze! Vēlāk noskaidrojām, ka vairākiem visiem bija gremošanas traucējumi, vēl diviem tika uzstādīta diagnoze - salmoneloze. Saimniekam tika pieprasīts apmaksāt cilvēkiem slimnīcas uzturēšanās izmaksas, uz ko bija saņemta noraidoša atbilde uz teksts par to, ka "paši esat kaut kur saindējušies, neko nepierādīsiet". Visas negatīvās atsauksmes viņu mājaslapā tiek operatīvi dzēstas. Kopumā viesiem ir ļoti negatīvas atsauksmes par ēdienu - neizskatījās labi, nebija garšīgi, turklāt pirmās dienas beigās nekas netika noņemts un likts ledusskapī, no rīta viss stāvēja tajās pašās vietās! Salātu paliekas no traukiem tika saliktas kopā un noliktas uz galda.

B

Komentāri (4)

A agat7 22.05.2015

Подписываюсь под каждым словом. Были на этой свадьбе, итог : больница. Не только еда была плохая, но и полы бетонные тоже не впечатлили...Не советую там побывать никому!

O o jeeee 22.05.2015

uzhas.

A anna.flerk 04.01.2017

Прочитала жалобу, на комплекс Starkis, и возмутилась. В 2014 году , там женила сына. Потом всем знакомым рекомендовала. Дважды была приглашена туда же на свадьбу. Какой же может быть ужасный стол , если сама хозяйка главный повар и для себя старается. Разве возможно что бы для одних супер стол, а для других наоборот - бред. А кто же тогда пишет: Возможно конкуренты или мстительный работник, уволенный за что то или завистливые соседи(знакомые), да мало ли кто . Организатором сайта , конечно же не определить где правда, а где наговор. Как рекомендовала , так и буду рекомендовать этот Гостевой дом! С уважением Герасимова Анна.

K Ksenija Bicko 16.03.2017

Повезло вам. Мне вот эти замечательные люди в публичном пространстве хамят

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes