www.sudzibas.lv Viesu māja "Pie Pētera" Viesu mājas stāvoklis un saimnieka attieskme

Viesu māja "Pie Pētera" - Viesu mājas stāvoklis un saimnieka attieskme

Svinēju kāzas šajā viesu namā un jūtos ļoti vīlusies. Lielajā zālē grīda bija slapja, jo māja ir izsaldēta un nekurināta, toletes pilnīgi pludoja, sienas slapjas. Sākumā teica, ka varam izvēlēties ēdinātājus, bet ļoti gribēja, lai ņemam viņa piedāvāto variantu. Mēs atteicāmies un beigās sanāca tā, ka ēdinātājiem, kurus mēs izvēlējāmies šis saimnieks paprasījis papildus 50Ls par to, ka viņi drīkst nākt ēdināt mūs šajā viesu namā. Mums tika prasīti 400Ls par lielo zāli un 200Ls par pirts māju. Bet ja ņem abas tad maksājām 550Ls. Bet kā izrādijās šajā cenā neietilpst viesību zāles rotāšana. Vai arī tik elementāra lieta kā atsevišķi krēsli jaunajam pārim. Mums tie bija jāmeklē pašiem. Arī tā saucamā jaunlaulāto istaba nebija izkurināta, tolete arī pludoja. Mēs bijām nosaluši pa nakti. Tur teikts, ka jaunlaulātajiem atsevišķi ir pirtiņa, bet kad gribējām, lai tā tiktu kurināta bija problēmas un viņu tā arī neiekurināja. Arī lielā pirts bija pašiem jākurina. Dušas ir viena pirts mājā un viena jaunlaulāto numurā. Saimnieks piecos no rīta vazājās pa virtuvi un pārējām telpām okšķerēdams. Attieksme no viņa puses tāda it kā mēs taisītos tur kaut ko zagt vai salauzt. Otreiz noteikti šajā viesu namā svinības nerīkotu. Viesmīlis, kurš mūs visu nakti apkalpoja virtuvē bija galīgi pārsalis un nākošā rītā bija pilnīgi slims. Neiesaku šo viesu māju nevienam apmeklēt, jo saimnieks acīs skatīdamies melo. Grib dabūt vairāk naudas, neko daudz pretī nedodot.

B

Komentāri (15)

K kate19 17.05.2012

Saja viesu nama ari udens nebija, nebija ko padzerties, jo pa kranu teceja bruns udens un saimnieks pat par to nepabridinaja

T Tautis 25.05.2012

T U A L E T E. JOMAJO

L Leonora 29.05.2012

Nu nezinu ko lai saka tikko bijām kāzās šaja viesu mājā viss bija uz ok. tualetes arī bija normālā stāvoklī, saimnieks arī bija pretīmnākošs, un par to zāles dekorēšanu vaitad tas nav vedēju darbs, tas taču ir tīri individuāli . Es gan novēlu saimniēkiem visu to labāko un lai veicas .

Neitral 29.05.2012

skaidri sasakatams Maddalena, ka esi pieslimusi uz galvinu, tev ir kadi komleksi? tev nav draugu un tu seit sedi-tipa kontaktejies, ko tu ar saviem stulbajiem komentariem te kraties, atrod viru, un mazga tam zekes...

Neitral 29.05.2012

;)))) tu točna slima...

Neitral 30.05.2012

mmm, tu pie mums te truciga esi?? man pilnigi vienalga ko tu ar saviem pirkstiem tur uzbakstiji...drizak ar tevi viss nav kartiba, ka sedi šeit cauram dienam, un katru sudzibu komente-nav kam gudribu paradit-nabadzite...DOT ADRESI ŽURKA, PASKATISIMIES, KAM PALIDZIBA VAJADZES;))

Neitral 30.05.2012

MMM, ŽEL KA NAVIGACIJA NERADA TADAS VIETAS KA PURVS-TU TAK TUR DZIVO VAI NE???

*Delfinka* 30.05.2012

Bljaaaaatj-MaddaLena ti idiotka poslednjej stadiji, tokije kak ti njeljechutsa-ubejsja, ja tjebje organjizuju pojezdku na tot svet-na poputkah!

D delfinka.RU 30.05.2012

Sorry ovca, njeumeju latviski! etot jazik mnje nahuj njenuzhen, voshivaja latvijskaja prostitutka-go fuck yourself!!!

Neitral 30.05.2012

;))))

D delfinka.RU 30.05.2012

Она воняет полипропиленом,
Она всегда мертва и холодна.
Но все равно - я дал ей имя: Лена,
И, в сущности, она мне как жена.

D delfinka.RU 30.05.2012

Иди на икс, игрик и одиннадцатую букву алфавита!!! Коза!

E Ezernieks Maris 18.07.2012

esmu tur bijis, neko tāādu tur neredzēju, parasti kā caurmērā visur citur, normāli :)

I Intars004 12.07.2014

Biju kāzās šajā viesumājā, nu neatbilst tā cena tam servisam ko piedāvā īpašnieks. Savus svētkus noteikti rīkotu citur. Bet katram jau gaumes lieta...

B Bucciite 15.09.2014

Nekad nebiju bijusi viesu mājās, kurās nav iespēja nomazgāties.
Tualetes visiem kopējas, dušas telpa laikam tikai pie pirts, bet, tā kā pirti pasākuma laikā neizmantoja, tad tā daļa visa bija slēgta, neraugoties uz to, ka mēs palikām vienā no numuriņiem pa nakti.
TV kopīgā telpā bija, bet pultis kaut kur noliktas, līdz ar to to arī ieslēgt nevarēja...
Neadekvāta cena, jo citur par tādu cenu ir aprīkoti numuriņi ar TV, dušu un pat brokastīm.
Savu mūžu uz turieni vairs nebraukšu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes