Viesnīca Oškrogs - Oškrogs

Labdien!

Vēlējos dalīties iespaidos par viesnīcu Oškrogs. Bijām aizbraukuši ar ģimeni atpūsties, palikām viesnīcā vienu nakti. Bijām pasūtījuši numuriņu ar divvietīgu gultu un papildus gultu bērnam. Lēnā garā iekārtojāmies numuriņā un konstatējām, ka trūkst gultas veļa bērnam. Gāju meklēt personālu. Pienāca sieviete gados, kas izrādījās diezgan rupja un nelaipna. Pēc kāda laika viņa uz numuriņu atnesa gultasveļu, bet pārsteidza viņas rupjā un nevērīgā izturēšanās pret mūsu mantām. Portatīvā datora soma praktiski tika aizmesta, paveicās, ka dators jau bija izņemts no somas. Turklāt bērnu komandēja, lai pavācoties malā un nemaisoties viņai. Vēl pārmeta, ka mums "nu gan baigā mīlestība, ka visi četri vienā gultā nevar sagulēt." Diezin vai viņai par to bija jādomā. Un spilveni un segas reāli bija pleķainas, netīras. Cik nopratām, šī nelaipnā dāma ir Oškroga īpašniece. Par bārmenēm un viesmīlēm gan neviena slikta vārda, apkalpošana bija augstā līmenī.

Vēl jāpiemin, ka bezvadu internets tur patiesībā īsti nedarbojas, bet par laimi, tas šoreiz nebija kritiski.

Komentāri (1)

R rausis7 28.07.2014

Sveiki.Dīvaini, par sirmo kundzi oškrogā, kas nelaipni izturās pret apmeklētājiem nelasu, gan pirmo reizi.Paši mēs hotelī esam apmetušies vairākas reizes un uz ilgstošu laiku.Un par sirmo kundzi varu teikt tikai atzinīgus vārdus, tādēļ esmu pārsteigta.Kundze nepārtraukti ir kustībā, skrien, dara, agrās brokastis apkalpo pati, cepuri nost.Par meitenēm bārā, tikai ar smaidu atceros...tik laipnas un smaidīgas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes