Viasat - Līgums

VIASATS ir viena no kompānijām, šeit Latvijā, kura darbojas uz piečakarēšanas principa.
Iekritu parakstot jauno līgumu par jaunās cenas piemērošanu uz pamat dekoderi, protams šajā gadījumā slēdzot līgumu uz noteiktu laiku, bet redz kā muļķis iekritu, līgumā bija ietverts arī mans papildus dekoderis, kuram es nesaņēmu nekādu papildus atlaidi. Tagad lai es atteiktos no sava papildus dekodera man nezin kāpēc (loģiski domājot) ir jāmaksā sods, kaut gan tas ir papildus pakalpojums un tam nevajadzētu būt saistītam ar pamata paketi.
Pēc ilgām pārrunām ar VIASAT, operātore man atbildēja: no cilvēciskā viedokļa es jūs saprotu, loģikas tur nav, bet līgums ir noslēgts un viss. Tas ir: RE KĀ MĒS JŪS SKAISTI PIEČAKARĒJĀM!!!

Man protams patika arī vēstule, ko es domāju daudzi saņēma par līguma izmaiņām, kura bija parasta neierakstīta un uz kuru, ja bija iebildumi, bija pašam jāatbild un, ja netiek sniegta atbilde tad mēs uzskatam, ka jūs esat piekrituši jaunajam līgumam. STULBUMS!!! Man liekas ka viņu jurists ir pilnīgs dunduks.

Besī tas kantoris!!!

I

Komentāri (3)

L Lity 15.11.2009

šādu pieredzi esmu dzirdējusi ne vienu vien reizi...
vērts pievērts rūpīgāku uzmanību līgumiem... iesaku, piemēram, www.pateretajiem.lv, tur ir par netaisnīgiem līguma nosacījumiem, iespējams noderēs, lai nekļūdītos turpmāk...

L Lauriss 18.11.2009

Nu ko tad Tu paraksti kaut ko, neizlasot visu kārtīgu. Tā savu dvēseli vari velnam atdot, neizlasot līgumus, vai tad filmas neskaties? :) No Viasat puses tur jau nav nekā nogodīga, tikai paša neuzmanība Tevi iegāza.

L Lipigipigapa 13.01.2010

Var, var atdot dvēseli... es ar esmu iekritusi uz līgumu. Bet tā sāls jau ir tur, ka līgums ir sastādīts uz vienas lapas.Tas ir aizmugurē, un ar tik smalkiem burtiņiem, ka PIEKUSĪSI LASĪT. Un uz to jau viņi arī spekulē. "...aij, kurš tad nu tur burtos un kavēs savu un mūsu laiku.Ātri piekritīs un parakstīs..." Ja sākumā tika aprunāts, ka noslēdzot līgumu uz diviem gadiem būs jāmaksā 6.75 Ls.Tad protams tas bija fufelis, un tagad otru gadu es maksāju 15.00 Ls. Lūk es esmu parakstījusi tādu līgumu.(nekad nepiekristu tādiem noteikumiem)Murgs, eij nu ķer vēju. Tā nu mēs ar Lity un noteikti daudzi vēl esam iekrituši.

Redz, līgumiņu jau dod "ķipa palasīt" tikai pašās beigās, kad darbi izdarīti un čemodāni salikti. Bet ne jau pa to laiku, kad tiek uzstādīts šķīvis. Jo, lai klientiņš nepaspēj iedziļināties!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes