www.sudzibas.lv Viasat maksājumi

Viasat - maksājumi

Daudz dzirdētas bij sūdzības par Viasat televīziju,bet domājām ganjau nav tik traki un pamēģināsim...un tagad varu visiem teikt ,lai turas pa gabalu no tiem krāpniekiem :) pa telefonu stāstija ,ka pirmie divi mēneši bez maksas,jāmaksā 11 eiro mēnesī utt...pagājušas tikai 2 nedēļas un šodien atnāk rēķins par 26 eiro...izrādās jāmaksā pieslēgšanas maksa 23 eiro,par ko ne līgumā ,ne telefonsarunā NEKAS netika minēts...un tas esot par oktobra mēnesi ,tikai nez kapec jasamksā līdz 25.09. priekšapmaksa itkā...un kur tad paliek 2 bezmaksas mēneši?! turklāt arī par augusta 1 nedēļu ir rēķins 2.62 eiro! un katru mēnesi tomēr jamaksā gandrīz 14 eiro nevis 11... 11 ir ar automātisko maksājumu par ko arī it nekas netika minēts.vairākas reizes viņiem zvanot ,secinājums tāds ,ka paši viņi nesaprot ko runā un dara ,jo katrs stāsta kautko savu.un mums tagad 2 gadu ilga krāpšana jāpacieš.

S

Komentāri (5)

Ausainītis 09.09.2014

Jo treknākas aitas, jo negausīgāki cirpēji!

A ahahahh 11.09.2014

žēl ka iekritāt viņu neprofesionālajās ķetnās. Katrā ziņā, ar visiem bijušas problēmas, lai kādus operatorus ņemtu. Ar Lattelecom, PAGAIDĀm vismazāk problēmu. Ar IZZI ņēmāmies jau pasen.

L Lana2013 17.09.2014

Lattelecom - krāpnieki: pieslēdz "BEZMAKSAS" un kad tu doma, ka pakalpojums ur atslēgts, pekšni saņem rēķinu - izrādas, ka tev PAŠAM JĀATTEICAS, lai nemaksāt!

R ri4y 13.01.2015

Gribi lai palīdzu tikt no terminētā līguma bez soda sankcijām? Raksti man palīdzēšu, prasu 75% no Jūsu mēneša abonēšanas maksas!

Latviešu tautas 13.01.2015

Мальчик! Иди спать: детское время кончилось! НА ГОРШОК И СПАТЬ!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes