www.sudzibas.lv Viasat Kauns pārdevējam.

Viasat - Kauns pārdevējam.

Esmu šokā par Viasat pārdevējiem,kuri zvana un piedāvā Viasat piedāvājumus.

Mēnesi atpakaļ piezvanīja Viasat pārdevējs un piedāvāja,jaunu pieslēgumu,izstāstīja cik tas maksā un cik viss ir labi...tas viss ir saprotams.,solīja piezvanīt pēc 2.nedēļām un saņemt no mums apstiprinājumu vai pieslēgsimies Viasat vai nē.

Nu tad vakar šis jaunais kungs piezvanīja,un jautāja ko mēs izdomājām.Runāja ar manu vīru pa telefonu...jautājumi visu laiku bij vai pieslēgsim Viasat vai nē.Vīrs uzreiz pateica ka nepieslēgsimies,izstāstīja kāpēc,bet šis kungs nelikās mierā un sāka visādi piesieties lai tik pieslēgtos.
Viņš negribēja to pieņemt ka kāds atsaka,tad nu sāka teikt,lai pieslēdzas un uzdāvina sievai kā dāvanu(šo pieslēgumu),vīrs atbildēja:"Nu ka šoreiz tomēr nē"pārdevējs atkal:"bet kad Jūs sievai pērkat puķes Jūs tacu sievai neprasiet vai viņa grib tās saņemt vai nē?"Nu tad uzdāviniet Viasat..kad atkal saņēma atteikumu,viņš teica:"Kas Jums mājas ir saimnieks sieva vai Jūs(tādā nozīmē,ja sieva negrib kāpēc viņam būtu jāpakļāujas sievai)?
Vai tas Jūsu prāt ir normāli,ka šitā piezvana pārdevējs un piedāvā savus pakalpojumus?Es saprotu,ka šis pārdevējs saņem atalgojumu par katru klientu,bet domāju ,ka pēc šādas attieksmes viņš tiešām nedabūs klientus.

Uzrakstīju Viasat bet tur klusums kā kapā..laikam zin ka šiem tādi pārdeveji strādā,un aizver acis.
Nekaunība no tik lielas firmas.Fūūūū Viasat komandai.

P.S-ja tur strādās šadi pārdevēji tad domāju,ka atsauksmes varētu sabojāt viņu reputāciju!!

A

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes