www.sudzibas.lv Via Una poliklīnika uzmācīgais personāls

Via Una - uzmācīgais personāls

Apsargi, valoda un bahilas!

Ilgstoši ar vīru apmeklējam šo medicīnas iestādi, taču jau otro gadu (ziemu) mūs un visus apmeklētājus, terorizē apsargs (vismaz viens no viņiem principiāli vai nezināšanas dēļ nelieto latviešu valodu) , šodien pat skrienot mums līdz, un uzbāžas ar bahilām- tās esot obligātas. Katru reizi, esot vakarā, jānoklausās visa esošā personāla (apkopēja, apsargs un vēl kāds) sabļaušanos par privātās dzīves niansēm, tas notiek skaļi, ilgstoši, absolūti ignorējot apmeklētājus, kuriem janoklausās kurš ar kuru, ko un kā. Bahilas šovakar tika iemestas klēpī, lai velk, kaut apmeklētājs savas slimības dēļ nemaz nevar pats sev uzvilkt šīs zilās apavu bojātājas. Poliklīnikas 1. stāvs nav ne reanimācijas nodaļa, ne dienas stacionārs, bet bahilas šeit ir veids, kā apsargs mēģina demonstrēt savu varu. Ja nebūtu konktētais speciālists, es ar līkumu ietu šai iestādei.

H

Komentāri (10)

N Navaruizdomatniku 06.03.2013

Vai grūti tās bahilas uzvilkt? VArbūt tu pirms tam suņa sūdā iekāpi un tad taisies to izsmērēt pa poliklīnikas grīdu.

U uzzy 07.03.2013

"šīs zilās apavu bojātājas" ???? Kas tad nu? Nopirki apavus, bet neviens nevar apskatīt un apbrīnot?? Tiešām grūti uzvilkt?

M MarioVecais 08.03.2013

Esmu Via Una klients jau 24 gadus. Par bahilu lietošanu problēmu neredzu, bet to ka apsargi latviešu valodā ne tikai nerunā, bet arī nesaprot, nu tas gan tiesa. Kāpēc man jāklausās, ko tas apsargs bubina ne valsts, bet kādā citā valodā.

H Helēna777 10.03.2013

Acīmredzot pirmais komentētājs ir ar pieredzi. Medicīnas iestādēs ir OBLIGĀtas apkopējas, nevis bahilas!
Kas attiecas uz otro, tad ja plauktā ir 10 zābaki, tad, iespējams, ir vienalga, bet man vieni un tāadēļ neļaušu tos sabojāt sūtot politilēna bahilās. Privatai ārstniecības iestādei jādomā par klientiem, kuri to uztur, nevis otrādi. Ja tik ļoti rūp tīrība, lai pievērš uzmanību 3. stāva WC un bahilu vietā nopērk ziepes, roku vienreizējās lietošanas papīra dvieļus un papīru! Ārstu darbs mani apmierina un iepriecina, bet bahilas nevilku un nevilkšu!

U uzzy 11.03.2013

Ja vajag papildus apkopējas, tad gatavojies finansēt papildus no sava maciņa maksājot lielākas pakalpojumu maksas! Tad vairs nevarēsi atļauties arī tos vienus zābakus nopirkt.
Un nevajag jau meklēt smieklīgas atrunas, ka zābakus sabojās!! :D Ne jau tajās bahilās pavadat visu nedēļu nenovelkot un neba jau viņas uzmauktas līdz padusēm. Tad izdurat caurumiņus aukšpusē, ja jau temperatūra paceļas uz pusi pustundas laikā!
Tad pēc pēdējā komentāra gatavojaties vien konfliktēt tālāk, bet šeit nesūdzaties, jo konfliktu izraisat Jūs!

H Helēna777 11.03.2013

Uzzy, acīmredzot, pārstāv personālu. Konflikts? Cilvēkam, kuram fiziska defekta dēļ nav lemts dzīvē uzvilkt pašam bahilas-tās tiek iemestas klēpī ar uzrūcienu krievu valodā? Lai priecājas, ka man tajā brīdī neienāca prātā vērsties pie vadības utt. Spriežot pēc uzzy sūdzību saraksta šajā portālā, jāsāk ar savu pretenziju pārskatīšanu un jāpalasa higiēnas prasības medicīnas iestādēs, nevis tirgus līmenī jāmāca dzīvot jebkurā dzīves situācijā. Nākamajā reizē tiks rakstīta oficāla sūdzība, principā, pateicoties uzzy padomiem. Ir jāzin likumi un noteikumi, nevis tik sparīgi jāaizstāv tas, par ko nav sajēgas. piekam, no rindā sēdošajiem, neviens nebija sajūsmā par šādu jaunievedumu poliklīnikā. Es uzmetīšu tos 0.02 Ls un ziedošu bahilu naudu izaugsmei:D

U uzzy 11.03.2013

Atvainojos, esi iebraukusi pilnīgi mežā! Man nav pilnīgi ne jausmas kur atrodas tā iestāde par ko sūdzies. Tik vien zinu ka medicīnas iestāde no tevis teiktā. Tad es nesaprotu, vai Jums ir tas fiziskais defekts, vai naida deļ vienkārši principa pēc nevalkājat bahilas????

Otrkārt es šajā portālā neesmu atstājis nevienu sūdzību! Lūdzu pirms izdari pārsteidzīgus secinājumus, apskaties kārtīgi, lai saprastu kā darbojas šis portāls un tā redzamās funkcijas.

Lūdzu paskaidro tos likumus vai noteikumus!! Katram apmeklētājam pa apkopējam no aizmugures? Es nopietni gribu redzēt likumu, kas liektu iestādei ieviest bahilas! Par to, ka nav sajūsmā par to es nešaubos, neviens nav sajūsmā, kas nespēj iedziļināties arī pretējās puses ādā. Galvenais, ka pašam labi. Pēc tāda principa šī valts arī grūst!

H Helēna777 11.03.2013

uzzy, Jūs tikko apliecinājāt, ka neko nesaprotat un neesat bijusi, un nezinat.līdz ar to mans ieteikums- iemācieties pareizrakstību un argumentēt savu viedokli, nepieminot valsti.
Jums nav jāsaprot kam ir fizisks defekts, Jūs neesat šajā lietā iesaistīts. ja būtu, tad saprastu un paklusētu.
Ja ir vēlēšanās nevis redzēt likumus un MK noteikumus, bet tos izprast, tad tie ir jālasa, ir jāmācās. Ne visi, kuri nāk uz med. iestādēm ir nezinīši. Ja es nevaru vai nevēlos, man nedrīkst uzspiest! Es zinu kas ir un kas nav.
Runa gāja par attieksmi pret klientu, kas ir pamatā jebkurai iestādei, īpaši privātai, jo'pakalpojumi ir dārgi. Esmu apmierināta ar šīs poliklīnikas vidi, tikai atsevišķi darbinieki un parašas sabojāja visu iespaidu, īpašs paldies poliklīnikai jāizsaka Jums, uzzy! Uzskatu šo tematu par sevi izsmēlušu. Varat neturpināt.

U uzzy 11.03.2013

Tad kad sāk jau piesieties pie pareizrakstības, tas jau liecina, ka tiek meklētas utis jau citur! (un stulbākais, ka vienmēr tas, kas aizrāda pats taisa kļūdas). Par valsti diemžēl bija tikai secinājums nevis arguments, izlasi, lūdzu, vēlreiz!

Es jautāju, lai norādat likuma punktus, nevis filozofējat par to, kas man jādara ar likumu. Un es gaidu konkrētu tekstu nevis, "es zinu" un tamlīdzīgi, jo beigu beigās neko nezinat.

Par to, ka tur ir cilvēki, kas bojā kaut ko, par to nestrīdos. Tur jau ir jāsūdzas par personāla attieksmi. Bet nesaprotu, kāpēc ir jāceļ jezga un jāraksta sūdzība par tādu sīkumu kā bahilas. Katrai iestādei ir iekšējās kārtības noteikumi un tie ir jāievēro. Nav ko tēlot cūkas.

Nu ja temats izsmelts, tad izsmelts. Atbildes laikam nesagaidīšu, jo droši vien to nav! Tad veiksmi un iesaku padomāt, ka lietas (piemērām - bahilas) ir izdomātas, lai vide mums apkārt būtu atbilstoši sakopta.

J jekabsb 12.03.2013

Uzreiz juutams elektoats, kas apmeklee (laikam arii neapmeklee, tikai gaanaas) so iestaadi.
Mekleeju atsauksmes, lai atrast savai gjimenei arstus tuvak jaunai dzives vietai, kaut kaa paargaja veeleshanaas.
Peedējais komentaars iipaši izceljas, kaa taa var rakstiit, taa nosaukt cilveekus, lai ari internets, visi tomer ir atrodami.

Buutu nepiecieshams pashas poliklinikas atbildīga darbinieka viedoklis, izskaidrojums, bet te, taada nesmuka apsaukashanaas.

Iesaku helenai iet pie vadiibas un iesniegt sudzibu rakstiski, jo invalidus pazemot ir nozelojami.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes