Ветеринары в Резекне - лечение кота

Очень красивое помещение, картотека, как в поликлиннике для людей, милые девочки-практикантки старательно тренируются делать уколы, вводить катетеры дрожащими руками. Получается у них очень плохо - катетеры не входят туда, куда надо, уколы попадают в нервные окончания и животные хромают по несколько дней. Отношение очень любезное и доброжелательное, правда что с животным - понять никто не может. Называют друг друга врачами по-очереди, и кто там настоящий врач - тоже большой секрет. Это самая дорогая клиника в городе - за приём берут 20-30 евро. А потом несчастные хозяева бегут к не любезному доктору, который спасает умирающих после процедур, сделанных в красивой клинике, животных, если успеет. И доктор, без красивых сюсюканий, спасает, исправляет всё что натворили милые девочки в красивой клинике. И зачем хозяевам красивые аквариумы и диванчики в помещении ветеринарной клиники? Им нужен живой и здоровый домашний любимчик, а такая услуга в этой клинике не предоставляется!

L

Komentāri (4)

M marmelāde22 25.12.2014

Piekrītu raksta autoram! Vizuālais klīnikas skats ir labs, bet diemžēl puse no strādājošā personāla nemaz nav VETERINĀRĀRSTI, bet gan cilvēku medicīnas medmāsiņas! Nav brīnums, kad ar drebošām rokām vada zāles un liek vēnās katetrus, ko savā mūžā dara pirmo reizi ... tā taču nevar, eksperimentēt uz cilvēku mīldzīvniekiem! Tad jau kurš katrs arī varētu iet strādāt par asistentiem cilvēku medicīnā un durstīt vēnas zili palikdami!
Mīļie cilvēki, ir taču arī citas klīnikas Rēzeknē, kur strādā darbinieki ar veterināro izglītību un neeksperimentē ar dzīvniekiem, kā piemēru varu minēt jaukās meitenes no Anrivet veterinārā centra, Krāslavas iela4, ļoti sirsnīgs, atsaucīgs un pretimnākošs kolektīvs, zina savu darāmo darbu, daudzas labas atsauksmes arī no mana paziņu loka!

M marmelāde22 26.12.2014

Tad vēl rodas jautājums, kur skatās par to atbildīgās institūcijas, ja pie dzīvniekiem strādā veterinārajā jomā neizglītoti cilvēki?????
Tas attiecas ne tikai uz "skaistajā" klīnikā strādājošo personālu, bet gan arī sarkanajā veterinārajā aptiekā aiz letes stāv darbinieki bez veterinārās un farmaceitiskās izglītības!
Izskatās tiešām, kad mūsdienās darās kā sagribās un tad jau, piemēram, slaucējs var iet okupēt prezidenta vietu saeimā :D!

juju 26.12.2014

Varbūt nebūtu nemaz slikti, ja slaucējs okupētu prezidenta vietu saeimā :^)

H HelēnaCipruse 24.02.2015

Par sarkano aptiekas klīniku piekritu. Bet ārste tur ļoti forša, vienmēr izklausa un ārstē mīļuļus ļoti kvalitātīvi- man ir gan suņi, gan trusīšī, gan kanarijputni.
Par "skaisto"klīniku teikšu tikai vienu- gadījumā, jā jums nav ar ko parunāt- droši varat papļapāt ar laipniem meitenēm par visu///tikai ne par dzīvnieka ārstēšanu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes