www.sudzibas.lv Verners DE Nekad nepilda solījumus.

Verners24.lv - Nekad nepilda solījumus.

Gribat iegadāties mantu? – meklējiet citur! Pa telefonu vienmēr viss notiek samaksa avansu – saņemsi 10 dienu laikā. 10 dienas transformējas uz pusotru mēnesi. Protams visa tā laikā atrunas par sliktam vāciešu piegādātajiem. Bet jā, nedod dievs, nonāks līdz garantijas gadījumam, jārēķinās ar 4-iem mēnešiem vismaz. Pa to laiku ir iespējams noklausīties daudz pasaciņu pār vāciešu firmām, kuras nelabo, bet maina uz jaunu, pie tā visu komplektu un kā saņemsi visu pilnīgi jaunu. Jau atvadījos no sava elinchrom gaismu komplekta. Bet pagāja tikai 4 mēneši un šodien saņemu atpakaļ to pašu ko nodevu garantijā, tikai stipri palietotu kaut-kur pa ceļam līdz „Vācijai” un atpakaļ. Protams, pa telefonu var noklausīties, kā „mēs savus klientus napiepišam! ”.

A

Komentāri (1)

N nokaitinats klients 13.09.2014

Pilnīgi piekrītu, līdzīgs stāsts, ārkārtīga vilšanās uzņēmumā un uzņēmums neko nedara, lai uzlabotu savu nožēlojamo servisu, tikai taisnojas. Īpašniekam sen vajadzēja atlaist visus darbiniekus- vai viņam vienlaga?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes