www.sudzibas.lv Veikals Vīna skapis Nekvalitatīvs vīns

Veikals Vīna skapis - Nekvalitatīvs vīns

Nopirkām Vīna skapī franču vīnu 4,95 Ls, bija labs. Nopirkām otru pudeli, bet, kad atkorķējām pudeli, izrādījās, ka korķis ir bojāts, piesūcies ar vīnu, bet dzēriens garšoja ne tā, kā pirmā pudele. Tā kā bijām ārpus pilsētas, dzērienu 4 dienas saglabāt nebija iespējams, un nevazās taču šķidrumus apkārt, jo nav taču minerālūdens pudele, kuru aizskrūvēt. Vīnu izlēja.
Kad tikām pilsētā, aiznesām pudeli un korķi atpakaļ uz veikalu, bet tā kā, protams, šķidruma nebija (un ko tas dotu, ja aizvestu jau saskābušu vīnu), attieksne nelaipna un noraidoša. Apmēram, paši vainīgi!
Vēlreiz tur iepirkties neplānojam un arī citiem neiesakām.

ē

Komentāri (1)

H haika 26.01.2015

Gadās taču! Jūsu rīcība gan būtu pareizāka, ja būtu šķidrumu saglabājuši un "vazājuši" 4 dienas apkārt. Veikals bez problēmām būtu norakstījis nederīgo dzērienu. Kāpēc jūs uzskatāt - "protams, ka dzēriena nebija". Nekāds "protams". Ja gribējāt pierādīt, tad esiet tik laipni, atvediet to saskābušo vīnu atpakaļ. Ar korķi vien nepietiek. Veikalu zinu, dzīvoju netālu, eju uz degustācijām. Viņiem tā ir sirdslieta. Viena slikta pudele un viens caurs korķis var katram gadīties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes