veikals "Sēlis" - netaisnība

Šis krāpnieku kantoris, neģēlīgais veikals, kas atrodas 1.5 km no manas mājas ir bezkaunīgs monopolists, kas negodīgā dempinga konkurences cīņā izēda no brīvā tirgus savus konkurentus.
Esmu upuris negodīgai eiro ieviesšanai, kļuvu par upuri iepērkoties veikalā Sēlis Valdmaņa ielā, blakus līdz bankrotam novestajai pienotavai, pie kā arī ir vainīgs Sēlis, kas izsaimniekoja saražoto produkciju (biezpienu, pienu, sieru, Daugavas sieru, paniņas, negaršīgos jogurtiņus (par velti dalīja, iedevu cūkām un tām pimetās caureja (diareja) un tās dehidrējās līdz nāvei)). Mani izglāba vietējais cūku cūku komplekss "Stiebriņi" pie Sēlijas kapiem, blakus Zvejnieklīcim, pie Sēlijas pilsdrupām, blakus Daugavai. Iesmērēju savu cūku mirstīgās atliekas kā cūku barību. Darbinieki bija ļoti laipni, tikai labi vārdi par šo uzņēmumu, viņi ir godīgi eiro ieviesēji un lieliski kaimiņi blakus mājai, tikai žēl, ka 1 km rādiusā ir neizturama smaka un apkārtējo īpašuma vērtība ir kā manai kūcpakaļai.
Ak jā! Veikals Sēlis! Šī veikala dēļ tika novākta Lattelekom būdiņa ar bezmaksas bezvadu internetu, kas bija mana vienīgā saziņa ar civilizēto pasauli, tagad man nākas cīnīties ar kaimiņu suņiem, lai nakts spelgonī zagtu bezvadu internetu. (oficiālā veikala versija par notikušo ir, ka būdiņa nelikumīgi aizsedza skatu uz veikalu samazinot pircēju skaitu) .
Veikals Sēlis izkonkurēja blakus veikalus ar saviem garšīgajiem atspirdzinošajiem dzērieniem, ko paši ražoja no dažādiem tīrīšanas līdzekļiem, pats viņiem piegādāju graudus ražošanai. (negodīga konkurence)
Vecie produkti tiek izrauti no orģinālajiem iepakojumiem un pārdoti kā sveramie, piemēram šprotes eļļā ar tomātiem un pipariem. Olas tiek izņemtas no čaulām un pārdotas, kā olu kultenis, kad maize plauktā sakalst, tai cenu palielina un pārdod kā grauzdiņu, visus sapuvušos augļus savāra ievārījumā un pārdod ar Pūres zīmolu, kas uzrakstīts ar flomasteru, sapuvušos gurķīšus samarinē. Visi veikalā nopērkamie dārzeņi tiek iegūti apzogot vietējo zemnieku laukus un pagrabus un siltumnīcas tādējādi arī palielinot pieprasījumu.
Rūpniecības preču nodaļā var atrast savas sen un nesen pazudušās lietas, es tur atradu savus vecos gumijniekus, ko biju izmetis sadzīves atkritumu izgāstuvē "Plaušukalns", starp citu lielisks atsaucīgs uzņēmums, var nodot jebkura veida atkritumus, tai skaitā radioaktīvos, toksiskos un medicīniskos (šo iespēju izmanto arī Jēkabpils slimnīca nododot asiņainas bintes, izlietotas šļirces un operāciju atkritumus). Sarūsējušas naglas tiek pārdotas, kā naglas ar īpašu pārklājumu, zobu birstes neizskatās pirmā svaiguma, spaiņi ir izrūsējuši ar caurumiem un bez rokturiem, joprojām nopērkamas 100w kvēlspuldzes un azbesta šīferis (AIZLIEGTS EIROPAS SAVIENĪBĀ). Pārdevējas nelegāli izmanto veikalu kā savu uteni (krāmu tirgus) un zem letes atrodamas nelegālas akcīzes prece (tās gan netiek pārdotas un ir pašu vajadzībām)
Nav oficiāli atzīmēta invalīdu stāvvieta un uzbrauktuve (kad kļūšu vecss nevarēšu iekļūt tirdzniecības vietā). Taupot uz elektrību vakarā netiek ieslēgts apgaismojums bet ledusskapju vietā produkti kam nepieciešama dzesēšana ziemas laikā tiek izlikti aiz durvīm, kur tos apkošļā ar trakumsērgu slimi dzīvnieki un izvazā bomži (vietējie iedzīvotāji).
Šo visu nekārtību, nelikumību rezultātā esmu spiests iet kājām uz nākamo tuvāko veikalu 20 km attālumā Jēkabpilī (veikals MAXIMA). Tagad pēc notikumiem Zolitūdē nevaru iet arī uz to.
Ko lai tagad nabaga pensionārs daru?

Komentāri (5)

AnnaKudeiko 20.08.2014

Nekas nav izmainījies! Šis veikals joprojām nav ieviesis Eiro, cenas vispār netiek norādītas! Veikalam joprojām nav mājas lapas internetā kur var ieādāties tā preces un iepazīties ar akcijām (pērku tikai akcijas preces), es kā jau visi penzionāri pasūtu visu internetā, lai nav jāiet ar kruķiem pakaļ. Dēļ šī veikala esmu ar kaunu uz mūžu (uz dažiem gadiem) patriekts no "Penzionāru savienības".

Ar nicinājumu pret monopolisu "Sēlis" Anna Kudeiko.

ilmaars 22.08.2014

"Iesmērēju savu cūku mirstīgās atliekas kā cūku barību." - pats saproti, ko uzrakstīji? Kas par murgu - cūkas izbarot cūkām?
Nav labi zagt kaimiņu bezvadu internetu.
Ej vien uz to Maximu (jā, tālu, toties tur ir ciešamāka atmosfēra) - kāpēc cilvēki pēc Zolitūdes notikumiem domā, ka tagad nu ņems un bruks arī citas Maximas? Tas bija viens tāds gadījums, kas cerams neatkārtosies. Mazāk klausies, ko ciema bābas runā.
Ja tu zini, kas zem letes atrodas, tad iznāk ka tu okšķerē vai arī pats tur strādā, ja zini, ko un kad bomži arī izvazā aiz durvīm. Izklausās pēc cilvēka, kas tik ar binokli tup krūmā un novēro to veikalu.

ilmaars 22.08.2014

Laikam šito arī rakstīji pa nakti, zagdams kaimiņu wifi.. ar šņabucīti pa rokai.

AnnaKudeiko 22.08.2014

Šoreiz es internetu nezagu, biju atnākusi kaimiņam salabot datoru. Dators salūza, jo kaimiņš Vilis Kalniņš, Kalniņa audžu mazmazdēls nemācēja nomainīt fona attēlu, bet izrādījās, ka viņš vienkārši nemācēja aizvērt savu interneta pārlūku, jo nezināja, ka tas nav monitoram skārienjūtīgais ekrāns tā pat kā viņa apple planšetei un viņa mcbook pro ekrānam un viņa iphone telefonam. Aizvēru viņa iecienīto mājaslapu nekropole.lv un uzliku savu portretu (varat aplūkot manā profilā) kā fona attēlu. Par to viņš man iedeva 10% atlaidi uz saviem paštaisītajiem atspirdizinošajiem dzērieniem.
Ilmār draugs, man nav ar ko kopā dzert, atsūti savu telefonu un adresi. Lūdzu.

svetitais_Juris 28.08.2014

Labvakar cienījamie brāļi un māsas Mariāņi (pārējie pieminēšanas vērti). Gribēju iesniegt pārdošanai savu mūku izaudzētos dekoratīvos ķirbjus, jo tie atbilda veikala prasībai ka puvums drīkst būt redzams tikai no vienas puses, nepieņēma, jo pārdevēja bija izrevidējusi jau vietējās ķirbjaudzētavas komposta kasti

Bildē mana produkcija. Ja vēlaties atsūtat adresi un telefonu, piegāde mājās ja nopirksi 3 tonnas, bet ja nepirksi, tad tikuntā atvedīšu jo kaimiņi sūdzās par smaku

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes