www.sudzibas.lv Veikals "Pēda" Jēkabpilī Nelaipnā pārdevēja un attieksme pret klientu

Veikals "Pēda" Jēkabpilī - Nelaipnā pārdevēja un attieksme pret klientu

Gadījās, ka apavi, kurus iegādājos, bija brāķis, aiznesu atpakaļ uz veikalu, un pēc 2 ned man atnāca atbilde, ka pēc 7 dienām varu iet pēc savas naudiņas. Kad gribēju vietā nopirkt citus apavus, pārdevēja man teica, ka šos apavus man nepārdos, jo tie nav kvalitatīvi.. Un ka man šajā veikalā vairs vispār nepārdos apavus, jo es nemāku nēsāt apavus, acīmredzot man ir šķiba kāja :D
Tātad, sanāk, ka visi, kuri uzdrīkstas aiznest apavus atpakaļ, tiek melnajā sarakstā un vairs nevar tur iepirkties?
Kā arī, pirms iegādājaties tur apavus, vēlos pievērst uzmanību tam, ka pati veikala pārdevēja atzīst, ka apavi nav kvalitatīvi.. Esmu dabūjusi naudiņu atpakaļ un atradusi jaunu kvalitatīvu ādas apavu veikalu "Loreta", atrodas vecā kinoteātra telpās, iesaku :)

1

Komentāri (9)

Smile900 28.03.2013

LR likumdošana ir tāda, ka negodprātīgs pircējs manipulējot ar to, rada zaudējumus tirgotājiem.
Gluži vienkārši tirgotājam šāds klients nav vajadzīgs. Lielā pilsētā tā nav problēma šādai personai, taču nelielā miestā var sanākt ka drīzumā Tev neviens vairs neko nepārdos. Vai pārdos noformējot kā "nocenota prece ar bojājumu" un atgriezt to Tu vairs nevarēsi. Nav runas par to, ja prece patiešām ir brāķis, tomēr pērkot lētus dermantīna (piemēram) apavus, nav pamata cerēt ka tie kalpos ilgi un būs noturīgi.

1 123asd 28.03.2013

Ja tie būtu lēti dermantīna apavi, es nemaz neidomātos tos nest atpakaļ. Tie bija ādas un ne lēti.. Galu galā, apavus varēja sūtīt un neatkarīgo ekspertīzi, kāpēc tad to nedarīja?

A anonimaaaaaa 07.05.2019

Nesūdzies

M Mārcis 29.03.2013

Vienalga pircējs pērk dermantīna vai ādas apavus, lētus, dārgus -ja ražotājs, veikals dod garantiju-tad jābūt tai garantijai.Un ja īsā laika posmā saplīst apavi, un ja garantija ir divi gadi, kāpec lai pircējs nenestu tos atpkal?Lai taisa neatkarīgo ekspertīzi.Un ja nav pircēja vaina-atgriez naudu.Ta notik visos normalos veikalos.biezi iztiek bez ekspertīzes, jo tāpat redzams, kas par vainu.
Un pircējm aizliegt turpmāk pirkt apavus Veikals iegust tikai zaudejumus.
un ja pacel balsi uz pirceji, tas jau ir pāri visam.
Fuij tadam veikalam.

A anonimaaaaaa 07.05.2019

pasam fuj

S Superstar 03.08.2015

:D es arī Tev neko nepārdotu :D iepērkos pēdā jau 10 fadus. Neviens apavs nav saplīsis vai bijis nekvalitatīva.
Par pārdevēju... Domāju, pa pirmo, beibe ar humora izjūtu. Visu cieņu, ja var tā pateik, visādiem lecīgiem durikiem!

A anonimaaaaaa 07.05.2019

Nu tiesi tā, viss super!

A anonimaaaaaa 07.05.2019

same lol

M markiza88 10.09.2015

Es labāk aizbraucu uz Līvānu pēdu neka pērku mūsējā. Un jā, piebilde - daži apavi salīmēti tā kā ķīniešu veikalā apavi izskatās, pieņemsim zelta vērdiņš, vai kā viņu sauc. Tik tiešām tādus nepirktu. Un pašai arī ir gadījies pie mums apavus mērīt un vienai kājai uz papēža bija kā paugurs, es prasīju, vai nav jauna pāra, teica, ka pēdējais... bet reāli, tā ir ražotāja vaina, nevis izplatītāja, tādejādi viņi neko nezaudē. Kā saka - no algas jau nenovelk.
Un tas veikals vecajā kinoteātrī, t.i. Atpūtā - ko tur pirkt? Viena stila veikals ar vienāda stila apavu klāstu. Biju tur jautājusi, vai viņiem pārdošanā bija un būs mokasīni. Atbilde - šāda veida apavi netiek tirgoti mūsu veikalā. VOT!

Parastiem apaviem jau sāk cena līdzināties kā ādas apavu veikaliem, tagad katram trešajam tādi paši apavi kā Tev :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes