www.sudzibas.lv LaTS Veikals Briesmīga attieksme.

Lats Veikals - Briesmīga attieksme.

Jau kuro reizi izbaudīju skarbās pārdevējas attieksmi uz savas ādās. Sāksim ar to, ka katru reizi ieejot veikalā ap plkst. 21. 00 pārdevēja bļauj un brīdina, ka bez 21. 45 veikals būs ciet, jo viņai redz jābraucot uz vecāķiem, lai gan darba laiks ir līdz 22. 00. Otrkārt uzrādot vaditāju apliecību pārdeveja sāka strīdēties par to, ka tā ir mācību atļauja, vai tiešam nav jāmāk atšķirt dokumentus?! Treškārt, tas ir normāli, ka pārtikas veikalā staigā suņi? Un tas, ka pārdevēja ārā uz stūra smēķē pēc tam ar tām pašam rokām krāmē vitrīnā kūciņas? Šis ir briesmīgākais veikās ko esmu redzējusi, vel nav gadijies ar ko tādu sastapties.

Z

Komentāri (3)

K Kazjols 01.04.2015

Secinajumi? Domaju - ej uz citu veikalu!

O Oskars DC 17.01.2017

vecdaugavā škiet citu veikalu nav tuvumā

A atvars 01.04.2015

Un par ko tu domāji ejot uz šāda tipa veikalu, stulbā sieviete? Aizej vēl uz centrāltirgu, un pasudzējies tur cik rupjās ir pārdevējas un kā tas runā tikai krieviski. Un vēl, ja vēlies izcilo apkalpošanu, ej uz Sky veikalu, nav naudiņas, nu tad aizver muti. Ja man nepatīk apkalpošana, es eju uz citu vietu, nevis čīkstu un vienalga eju uz bomžu veikalu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes