www.sudzibas.lv Veikals „Enzo” Nelaipna apkalpošana/valsts valodas nelietošana

Veikals „Enzo” - Nelaipna apkalpošana/valsts valodas nelietošana

Tirdzniecības centrā „Domina” izvietotajā veikalā „Enzo” pārdevējas ir nelaipnas un pircējus sagaida ar sveicienu svešā (krievu) valodā. Uz aizrādījumu, ka Latvijā valsts valoda ir latviešu un tajā arī jāsasveicinās ar pircējiem, pārdevējas neatvainojas, bet pircēju nodēvē par nacistu un vēl uzsver, ka ilgi jau latviešu valoda vairs nebūs valsts valoda. Tāpat arī izliktie apģērbi ir nekvalitatīvi (saplēsti). Tāpēc neiesaku iepirkties šajā veikalā.

D

Komentāri (12)

T ToDzintars 12.06.2011

Tiešām latviešu valodas dienas ir skaitītas, jo krievvalodīgie parakstus savāca, bet latvieši nē. NATO pamati arī ļogās, un Amerika nesaskata nekādas perspektīvas šim veidojumam, tāpat arī ES ir uz sabrukšanas robežas. Atliek vienīgi cerēt, ka Krievija sniegs palīdzīgu roku mums, likteņa pabērniem, kuriem pat savas valodas vairs nav.

в Вася 12.06.2011

ох какой ужас)))

L lll 13.06.2011

ak dievs, valst valoda, aj vai vai. Par to vajadzeja uzrakstit pat prezidentam!!!

A Aldis 13.06.2011

Tizlie, skugju nacija debilie latvieshi tik mak ka sudzibas rakstit un noradit uz citu cilveku minusiem, taja pasha laiks pashu valdiba drazh visus latvieshus:Didootu nacija

E es 13.06.2011

to ALDIS
- brauc prom un nemaisi te gaisu!

T ToEs 13.06.2011

Pēdējā nobalsošana parādīja tautas noskaņojumu, un ārkārtas vēlēšnās tūdaliņiem ir mazas izredzes tikt pie siles. 21 gada laikā gana ir dzērši tautas asinis. Vissmieklīgākais būs tas, ka nāksies jau nez kuro reizi noskatīties, kā paklausīgie dirslaižas metīs kažokus uz otru pusi, ziediem sveicot jaunos saimniekus, un tu būsi pirmais no viņiem.

J Jogijs 13.06.2011

TO "to Es"
pats vari ari laizit. Bet tas pardevejas ari pedejas dienas lai skaita taja veikala.

T ToJogijs 13.06.2011

Vienīgi ja tu iegājis veikalā noliksi kluci, un visi no tavas smirdoņas aizmuks.

H Hockey rulezzz 18.06.2011

Please speak English if you don't like Russian!

P prodigieux 16.04.2014

Хозяйка магазина - зажравшаяся, тупая стерва. Половина турецко-китайских вещей с браком. Когда пытаешься вернуть бракованную вещь, посылает на... Экспертиза стоит половину вещи, + время, потраченное на это. Легче кинуть ей в морду это говно, которое она продаёт. Раньше качество было лучше и брака меньше, а сейчас сплошной дешёвый базар.

F Forge 24.01.2016

Не в языке проблема, а в отношении. Сегодня там был тоже не понравилось. Пришлось уговариват продавщиц, чтобы они мне нужный размер принесли со склада. С недовольствием поискали и сказали что у них в магазине нет нужного. Когда я задал вопрос где еще в Риге есть магазины из их сети (может быть там будет), с наездом объяснили - у них в каждом магазине другие товары и такой куртки больше нигде нет. Я посчитал бессмысленым интересоватся, как это - сеть магазинов одна, а товар везде разный? Все общение на русском происходило. Честно говоря куртка очень понравилась, но все желание посещать магазины данной сети отпало, поищу в другом месте.

J Jautrā Bite 18.11.2017

Незаинтересованное и не очень дружелюбное отношение со стороны продавца-блондинки. Отпало всё желание покупать. Хотя было из чего выбрать.
Владельцу стоит обратить внимание. Случай не единичный. Теряют клиентов и деньги.
Enzo в Рига плаза.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes