Varis Vilcāns pašnodarbināta persona - Izkrāpa naudu

Saskāros ar šī blēža izdarībām. Par vari ir daudz rakstīts, ka viņš ir vecākais skursteņslauķis utt., bet reālas atsauksmes neesmu nekur atradisi. Patiesībā Varis Vilcāns ir blēdis, kurš izmanto vecu tantiņu, nekompetentu cilvēku uzticību un izkrāpj naudu. Šis cilvēks strādā komandā ar palīgu Juri, kurš izpilda visus viņa rīkojumus, ieskaitot izsitēja lomu. Šim cilvēkam ir rūpīgi sagatavotas/ iestudētas atrunas jebkurai situācijai. Pēc nekvalitatīvi ierīkota dūmvada (neatbilst ugunsdzēsības normām un savienojuma vietās laiž garām dūmus), Varis Vilcāns atteicās no atbildības un saka, ka neko nav darījis. Ka dūmvadu salicis ir kāds cits, ka viņš to tikai atnesa un nolika uz zemes, naudu nesaņēma un aizgāja. Sertifikātu atsakās izsniegt. Bet patiesībā saņēma pāris simtus eiro par 5 h darbu. Redzot, ka cilvēks ir gados vecs, negribējām traci celt, bet ja cilvēks skatās acīs un saka, ka tas nebiju es, kas dūmvadu ierīkoja, tad atvainojiet. Te vairs nekāda morāle nestrādā.

S

Komentāri (6)

J juris65 25.11.2014

Silvijas kundze(SELLERS) ar tikšanos tiesā!!!
/tas pats Juris/

J juris65 25.11.2014

Silvijas Bekeres kundze(SELLERS) uz tikšanos tiesā!!!
/tas pats Juris/

S sellers 01.12.2014

Labdien,

Gribētu pastāstīt, ka šī problēma, kura tika iepriekš aprakstīta, ir veiksmīgi atrisināta un par to varu pateikt milzīgu paldies Latvijas skursteņslaucītāju amata brālības prezidentiem Mārim Bambim un Guntim Brakmanim, ka viņi tik ātri atrisināja šo nepatīkamo situāciju, kura bija radusies ar Vari Vilcānu. Man tiešām ir liels priekš, ka šo brālību vada tik izglītoti un atbildīgi cilvēki, kuri uzņēmās atbildību par brālības biedra kļūdu un atrisināja to. Varu pilnīgi droši apgalvot, ka šie cilvēki ir sava amata profesionāļi, kuri pārstāv Latvijas skursteņslaucītāju amata brālības intereses uz visiem 100%.

M modriskaugars 29.10.2015

V.Vilcans sanema naudu par darbu ģertrudes iela 86 ar gadiem, bet to pildijis nav.Mūsu majas iesdzivotaji gatavo pretviņu prasibu tiesā, jo gandtiz nenotika nelaime

M Margita l 15.06.2016

Varis Vilcāns neuzņemas atbildību par skursteņa sabojāšanu daudzdzīvokļa namā! Vara Vilcāna darbinieks tīrot daudz dzīvokļa nama skursteņa kāju izsita skurstenim caurumu un pirmā stāva dzīvokļa sienu...kā rezultātā visi sodrēji iekļuva pirmā stāva dzīvoklī un ir izbojājuši eiroremontu un personīgās drēbes un mantas! Atrunājas ar to ,ka skurstenī jau ir bijis caurums un tapēc viņa darbinieks ir izsitis dzīvoklim reģipša sienu.....paverot reģipsi tur ir izsisti vecie ķieģeļi un nekāds caurums tur iepriekš nav bijis! Tad kad tiek šī informācija viņam pateikta, tad vinš izgudro, ka noteikti ķieģeļi ir paņemti no pagraba, kur viņu ir daudz sakrituši un laikam bij caurumā salikti un nesamūrēti! Es tādas šausmas dzirdu pirmo reizi un tik neloģiskas atrunas arī! Tad vinš vēl apgalvo, ka daudzdzīvokļu mājas skursteņus viņi tīrot ar plasmasas instrumentu:)) un ka ar plasmasas instrumentu skurstenim caurumu nav iespējams izsist! Kad jautāju;tad kāds sitiens ir bijis ar to plasmasa instrumentu, ka reģipša siena tika izsista, tad nomet klausuli un nerunā! Šī persona ir jāaptur un jāatstādina no darbības, jo neuzņemas atbildību par savu darbu! Nepiestādīja man nekādus aktus un nekādus sertifikātus! Cīnos un dzīvoju jau vairāk nekā mēnesi ar caurumu sienā un skurstenī! Un nevienam neinteresē, ka tiek pārkāpta ugunsdrošība un, ka māja ir šobrīd avārijas stāvoklī! Plus vēl tam Varis Vilcāns apstrīd profesionāla būvuzrauga darbu!

D Dainis Z. 24.04.2022

Mani petiesi izbriina ssiis ar visu neapmierinaataas un satraumeetaas kundzes..Laikam nekad iepriekss nav saskaarussaas ar remonta darbiem, jo iipassi kraassnnu, duumvadu labossanu un tiiriissanu..Tas gandriiz nekad nav steriili veicams darbs.Varis Vilcaans apkalpo muusu daudzdziivokllu namu jau vismaz 28 gadus.Dazzaadi veicami remonti bijussi:kamiinu paarbuuves,laussanas,ventilaaciju ieriikossanas u.c.Visi gandariiti un prieciigi, ka Varis atkal ienaaks ciemos.Tantes vinnu gaidot, pat uzcep kuukas vai piiraadzinnus.Vinnss arii muus dazzreiz ir uzcienaajis ar passdariito viininnu.Superiigi zinoss savaa arodaa un vispusiigi domaajoss meistars! Vienmeer izpaliidziigs, atsauciigs. Nekad mums nav atteicis padomu un daudzkaart ieteicis origginaalus probleemas risinaajumus.Turklaat nesis mums vieksmi visaa, kam skaaries klaat. Pateicamies par siltumu Varim, gan tiessaa, gan paarnestaa noziimee.Lai laba veseliiba un ilgi gadi Varim !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes