www.sudzibas.lv Vannu pasaule Nauda samaksāta, preces nav!

Vannu pasaule - Nauda samaksāta, preces nav!

Ja vēlaties pasargāt sevi no liekas nervu bendēšanas, nekad neiepērcieties interneta veikalā Vannu pasaule http://www.vannupasaule.lv/.

Pirms mēneša pasūtīju izlietni veiklā „Vannu pasaule”, veikala darbiniece telefoniski solīja, ka izlietne tiks piegādāta 3 nedēļu laikā. Pagāja 3 nedēļas un no „Vannu pasaules” nekādu ziņu. Zvanu prasu, kad saņemšu savu izlietni. Puisis teica, ka mēģināšot noskaidrot un atzvanīšot.

3 dienu laikā tā arī neatzvanīja, tāpēc zvanīju pati un teicu, ka gribu konkrētu atbildi kad dabūšu preci vai arī savu naudu atpakaļ. Lai noskaidro un es pati atzvanīšu, jo uz „vannu pasaule” solījumu atzvanīt nevar paļauties. Pēc aptuveni stundas piezvanīja cits darbinieks un solīja, ka līdz nedēļas beigām prece noteikti tiks piegādāta. Vēl pamācīja mani, ka neesot par ko satraukties, jo solītais 3 nedēļu termiņš tikai tikko ir pagājis (nekad nemāciet citiem cilvēkiem kā justies).
Nu jau nedēļa ir pagājusi, bet neesmu saņēmusi savu izlietni, „vannu pasaule” darbinieki arī nav papūlējušies piezvanīt, lai painformētu par kavēšanos.

Zinu, ka labus darbiniekus grūti atrast, tomēr tik neprofesionāliem un neinteresētiem cilvēkiem, kas strādā „Vannu pasaule” nav rentabli pat minimālo algu maksāt.
Iesaku Z&G GRUPA SIA, kam pieder „Vannu pasaule” pieņemt darbā pārdevējus, kuri vismaz prot kaut cik pieklājīgi runājāt, kā arī neskopoties ar padevēju apmācīšanu.
Visiem pārējiem iesaku izvairieties no veikala „vannu pasaule” !!!

L

Komentāri (8)

Inženieris 10.03.2014

Tas pats arī citos i-veikalos!

E Evacream 10.03.2014

Interesanti gan, jo mums gan nekādu problēmu ar pasūtišanu un piegādi no Vannu pasaule nebija - pasūtiju brivdienās, pirmdien atzvanija un sarunāja piegādes laiku un viss bija piegādāts laikā.

F francuaa 23.07.2014

mes sanemam preci, truka detala, pusgads pagajis, aizsutija pie razotaja, futbols. Sharashkina kantora. Jaskatas lidz, kadi darbinieki tiek pienemti darba...

BondsBonds 30.07.2014

Kāda vadība, tādi pārdevēji. Ja vadība nekaunīga un skopa, tādi paši būs pārdevēji. Zivs pūst no augšas.

Z zzz1603 17.10.2017

Es gan varu padalities tikkai ar pozitivam domam par VannuPasauli. Taisot remontu jaunaja dzivokli visu santehniku pasutiju Vannu Pasaule un nevaru sudzeties ne par kvalitati ne par terminiem. Pardeveji pat pec pirma pasutijuma jautaja manu viedokli par preces kvalitati un vai viniem vajadzetu turpinat sadarboties ar doto razotaju. Pac gada gan bija problemas ar dusas sajauceju, bet ta nbija razotaja vaina ne veikala, turklat razotaja parstavis visu noversa loti operativi un par velti jo bija garantijas periods(5 gadi Hansgrohe).

D Daira Laure 14.12.2020
Slikts serviss

Ļoti rupji operatori, sarunas laikā vienkārši nomet klausuli, kad pajautā par atlaidi.

K krisiantines 07.03.2024

http://Vannupasaule.lv
Pasūti apmaksā vienu, beigās izrādās kaut kas cits. Naudu neatgriež. Pinīgi garām serviss.

K krisiantines 07.03.2024

Pasūti apmaksā vienu, beigās izrādās kaut kas cits. Naudu neatgriež. Pinīgi garām serviss.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes