Valts Titavs - instruktors

Valts Titavs - esmu pat vairāk kā ļoti neapmierināta ar šo instruktoru. Pie viņa biju nobraukusi 50 braukšanas, ļoti žēl, ka neattapos ātrāk. Pirmās 10 vai pat vairāk bija pa laukumu, kluso ielu. Ilgi negribēja laist uz ielas. Pa visām šīm braukšanām tikai vienu reizi mēs paņēmām figūras un arī tikai tad, kad pati prasīju un ļoti gribēju. Vienu figūru ņēmām VISU nodarbību. Normāla nodarbība 1,5 h maksāja 14ls (tad vēl bija latos), bet bija arī pagarinātās, kas maksāja 19ls! Lieliski iedzīvojās uz mana rēķiņa. Bija arī reizes, kad viņš izdomāja, ka man viņa bērni ir jāsavāc no skolas un jāaizved uz kādu pulciņu!
Man naudiņa pirmajā reizē bija samaksāta par pirmo un pēdējo reizi. Pēdējā reizē ierados un teicu, ka esmu atnākusi, lai izbrauktu savu pēdējo braukšanu un tikmēr, lai saraksta man grāmatiņu, tad protams viņš to atteicās darīt, bet es arī paliku pie sava. Protams to grāmatiņu neatdeva man uzreiz, jo bija vēl jāsaraksta utt, bija sarunāts tikties vakarpusē, protams neieradās, bija izslēdzis telefonu, pamodos no rīta un zvanīju atkal - izslēgts! Jau tikmēr paspēju sacelt traci un zvanīju uz autoskolu Credo, direktors bija ļoti atsaucīgs, teica, lai nesatraucos un viss man būs sarakstīts, paši iesaistījās meklēšanā, taču ar galiem. Pēc kādas nedēļas vai divām instruktors man zvana un saka, ka esot bijis apslimis, vai tā rīkojas pieaudzis cilvēks???
Kad tiku galā ar šiem, pārgāju pie cita instruktora, izbraucu pie viņa 3 reizes un 3šajā reize jau bija pēdējā un tajā pašā devāmies uz eksāmenu, pa trim reizēm spēja mani iedrošināt, iemācīt, izņēmām figūras. Un arī eksāmenu noliku! Biju laimīga un pateicīga!

M

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes