Valsts darba inspekcija - korupcija

valsts darba inspekcija ir korumpeta iestade.vairak kart tika zinjots ka SIA VMS GROUP .juridiska adrese riga rencanu iela 8. tiek parkaptas visie iespejami darba likumu. darba aizardzibas likumi.cilveki strada pa 12 stundam .kopejajs stundu skaits menesi parsniedz 22o stundas. svetku dienas neapmaksa, virsstundu neapmaksa' dalja naudas tiek izmaksata aploksnes' nakts stundas neapmaksa. metinatajiem jaelpo kaitigos izdalijumus, jo piespiedu ventilacija nav aprikota. bet kad ierodas uz izsaukumu valsts darba inspekcija, tad vajadzigie darbinieki paraksta dokumentu ka ir nodarbinati tikai 8 stundas diena-160 stundas menesi. valsts darba inspekcija iet uz 'parrunam ' pi VMS GROUP parstaviem ,idzer kafiju, sanem atlidzibu, un ar sajutu ka viss ir izpildits dodas prom. bet uznemuma viss paliek ka lidz sim. re kungi un damas ka jastrada valsts uznemuma ar nosaukumu valsts darba inspekcija.

P

Komentāri (6)

A astrocelotaja 31.03.2013

Drīzāk rezultāts būs, ja ziņosiet VID par aploksnes algām - cik es zinu, pārbaudes veic VID inspektori no citām pilsētām, VID šādi it kā cīnās ar korupcijas gadījumiem. Un, manuprāt, nav vērts vergot šādos uzņēmumos.

B Beisbolzzz 01.04.2013

te izskatās pēc tā, ka tu esi tas, kas ANONĪMI esi sūdzējies par savu uzņēmumu...
tu domā, ka tu pasūdzoties spēj kautko panākt? Viņi izdara savu darbu, aizbrauc.. un darbinieki paši parakstās, ka vis ir rāmjos kā vajag.. iespējams tu tai skaitā paraksties un tagad sūdzies? :D vini aiziet pie šefiem, pārbauda papīrus, tur arī vis gludi ir sataisīts...
ko viņi var padarīt? ja pašā sākumā jau darbinieki parakstās, ka vis ok...

un ja tu nebūtu anonīmi sūdzējies tad Inspekcija tev arī būtu atbildējusi par to, kas tika secināts un kāds rezultāts pārbaudei

B bRAVO 01.04.2013

Jā, VDI neko neizdara, ko firmā viņiem iepotē, tas arī tiek uzskatīts par patiesību!

Par to, kas ir Darba inspekcija, varat papildus uzzināt radio raidījumā: https://soundcloud.com/rihards-plotka/bizness-un-likums-2epizode-darba-tiesibas-un-valsts-darba-inspekcija?in=rihards-plotka/sets/bizness-un-likums

T Tong Po 27.04.2016

Mūsu dienās nav nekādas problēmas savu darba devēju parādīt gaismā, kāds viņš patiesībā ir. Tehniskie līdzekļi nemaksā praktiski neko! Un ir facebook un youtube kur visu var izvietot. Tad ir VID ir darba inspekcija savas lietas izdarīs.
Savukārt, ja darba ņēmējs ir aita un Valsts līdz-apzadzējs, nut tad nav ko te sūdzēties. Katra paša brīva izvēle kā dzīvot, kā un ko darīt!

E Espanjol 02.10.2019
Darbs izdarīts, kļūdas novērstas griestu iestrāde veikta un nauda netiek samaksāta

Strādniekidarbu izdarījuši bet pasūtītājs naudu nesamaksā.
Pasūtītajā vārds Andrejs adrese Kuršu iela 4
Lūdzu neiesaistīties nekādas manipulācijas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes