www.sudzibas.lv Valsts Apdegumu centrā Attieksme pret pacientiem

Valsts Apdegumu centrā - Attieksme pret pacientiem

Tātad nokļūstot "Valsts Apdegumu centrā", sacīja, ka pirms ārsta apskates man vajadzētu nomazgāt rokas. Nu ja jāmazgā, tad jāmazgā! Biju iedomājies, ka apdegušās rokas mazgās ar kādiem speciāliem preperātiem (rokas bija eļļainas, jo mans darbs ir saistīts ar auto remontu) vai vismaz ar zin;amu uzmanību, bet tā vietā kāda sanitāre mani aizveda uz parastu vannasistabu, kur rokas lika mazgāt ar ziepēm; mēģinu atmazgāt, bet īsti nesanāk. Tad šī sanitāre no skapja izņēma "CIF" tīrīšanas līdzekli un, uzlējusi man uz rokām, sāka tās berzt, sakot, lai beržot stiprāk! Šinī brīdī biju gan pārsteigts par to ka "CIF" ir pieskaitāms pie medikamentiem un medicīnā izmantojamiem līdzekļiem, jo apdegusī roka bija sakairināta vēl vairāk, gan arī nikns par šādu attieksmi!Kad beidzot caur asarām biju nomazgājis (NOBERZIS) rokas, mani aizveda līdz ārstam. Noskaidroja: ka man nav apdrošināšanas; kā mani sauc; kur dzīvoju un kā ieguvu traumu. Kad viss noskaidrots, man paziņo, ka man tulīt jāliekas slimnīcā uz parbaudēm un jāpaliek tur vismaz 3 dienas! Kad prasīju, kā tieši izpaudīsies ārstēšana, neviens man neko īsti nepaskaidroja. Kad iebildu, ka man jadodas atpakaļ uz darbu aizslēgt telpas, man paziņoja: ŠOBRID NEKO NEDARĪŠOT. (!) LAI ES BRAUCU UN DARU, KAS MAN DARĀMS; UN ĀRSTĒŠOT MANI TIKAI TAD, KAD ATGRIEZĪŠOS. Vienu vārdu sakot: ATTEICA PIRMO MEDICĪNISKO PALIDZĪBU, kad uz rokas 2. PAKĀPES APDEGUMS (to vēlāk fiksēja m/i "ARS"). Tā nu devos ar dedzinoši sāpošu roku tālāk "savās gaitās" bez medecīniskās palīdzības no "Valsts Apdegumu Centra" profesionāļiem.Skaisti! Cik mums ir labi ārsti! Nav zināms, kādu zvērestu devuši "Valsts Apdeguma Centra" darbinieki, jo pēc Hipokrāta zvēresta tas neizklausās.Izteikšu vislielāko paldies medecīniskajai iestādei "ARS" par neatteikto palīdzību šaja situācijā!

K

Komentāri (3)

P piromanija 29.06.2015

čik no tav texta var noprast, tad pats jau vien atteicies no pirmaas pal. un piespiedu k;art;a pie mums aarstee tik trakos ...

P piromanija 29.06.2015

ghm

O [email protected] 30.06.2015

Murgs, jūtu līdz cilvēkam. Nez kāda izglītība ir tām sanitārēm ???
Kā vispār apdegušu roku var tādā veidā mazgāt, sadisti...Pašai vajadzētu apdedzināt k.ko, tad zinātu kā sāp apdegums. Nav brīnums par Latvijas medicīnas darbiniekiem, izturas kā vetārsti un pat tiem jāizturās ar cieņu pret lopiņu, ko lai saka vispār ???Ārzemēs katru kustonīti glābj un ārstē, bet te bez apdrošināšanas tu esi miris jau gandrīz, jo netiks sniegta 1. palīdzība. Ne jau visi ir tik, , biezi, , ka var atļauties visu ko tie tur vēlās.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes